Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926594





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FANC : Eén jaar na de dodelijke bestralingen in UZ Gent.
24 juni 2008
Hoe gaat FANC zichzelf witwassen en UZ uit de wind zetten?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 469.600
Ternat / Brussel, 24 juni 2008

Het feit dat het FANC meer dan één jaar na het vernietigend rapport in de CBZ van 18 april 2007, zich plotseling richting pers op een positieve manier, o.a. met een nieuw Telerad systeem, in de kijker zet moet met argusogen bekeken worden.
Het zou veel geloofwaardiger zijn mocht het FANC aan het Parlement vragen om, mede een nieuw onderzoek van de werkgroep Nucleaire Veiligheid, aan te tonen dat ze komaf gemaakt hebben met de slechte methodes van weleer.
Omdat ze zich in het verleden veelvuldig schuldig hebben gemaakt aan het beliegen en bedriegen van de bevolking hebben ze, alvast wat dat betreft, de geloofwaardigheid van deze redactie en haar hoofdredacteur verloren.
Dat ze nog altijd de oude methodes toepassen door te komen vertellen hoe goed ze wel zijn, geeft onze argwaan nog meer voeding.

UZ Gent.
De affaire van het UZ Gent is veel te weinig door de pers uitgepluisd, Morsum Magnificat heeft lange tijd de zaak gevolgd tot wanneer het dossier bij verzekeraar KBC   terechtkwam, vanaf toen gingen de mondjes overal dicht, dat wil dus zeggen dat er veel te verbergen is.

Lees hier het persbericht van Brainlab van 3 juli 2007 en overtuig u wat er allemaal is
misgelopen .... en dit is nog maar een deeltje ...

Vrijdag geeft het FANC daarover uitleg maar ze hebben weer externen ingeschakeld, is het nog niemand opgevallen dat het FANC altijd externen moet charteren om kennis en kunde te promoten ?
De hoofdredacteur van Morsum Magnificat kan het weten ; In 2005 deed het FANC op zijn deskundigheid beroep omdat de Nucleaire Inspecteurs en / of medewerkers van het FANC, en niet op zijn minst adviseur van de Directie Jan Michiels, in de verste verte niet wisten waarover ze spraken zeker omdat Jan Michiels, als zogenaamd adviseur, het FANC op het verkeerde spoor plaatste.
Het feit dat wij diezelfde Jan Michiels vandaag nog altijd op persconferenties zien rondlopen -al snel met een drankje- doet ons huiveren.

Waarom moet de competentie thuis blijven ?
Ook het feit dat competente ambtenaren zoals Ing. Martine Liebens tijdens zo'n persconferenties niet naar buiten mogen treden en op vragen van de pers mogen antwoorden, zal onze argwaan tegenover het FANC niet wegnemen, politiek gebombardeerde huichelaars zoals Jan Michiels zouden als adviseur van een gevallen Directie eveneens moeten opstappen, maar dat blijkt niet het geval, de aanwezigheid van dergelijke individuen blijft een smet op het blazoen van het FANC.


Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 juni 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.