Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926598





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vliegtuigcrash te Zaventem : Opruimen Boeing 747.
31 mei 2008
Geheime lading van gesofistikeerd Amerikaans legermateriaal.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 460.200
Ternat / Zaventem 31 mei 2008

Vrt was vorige week goed op de hoogte van het "Kat en muisspel" dat de -eveneens Rode- Gouverneur van Vlaams Brabant, na de crash, met de pers speelde maar de -Rode- Vrt werd goed geïnformeerd, nogal wiedes.

Politiekantoor Zaventem.
Aangezien de persconferentie met de goednieuwsshow in extremis naar het Sheraton -vlak tegenover de vertrekhal van de luchthaven- was verplaatst, was Morsum Magnificat nog aan het politiekantoor in Zaventem waar om 16.00u een delegatie van de Amerikaanse Ambassade neerstreek die sito presto in het vliegtuig wilde.

De lading bestond uit gesofistikeerd Amerikaans legermateriaal bestemd voor de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten, daarbij ook diplomatieke post.
Om 16:13u werden twee mannen en een vrouw  -zwart haar en donkere bril- op het politiekantoor te Zaventem opgehaald en naar de ramp Boeing gebracht, Morsum Magnificat volgde nog even de gele securityauto.


Natuurlijk is de belangrijkste lading er al uit, niemand mocht weten wat er precies werd verscheept,
de Amerikanen waren ook beducht voor brand, zijn de omwonenden soms aan een ramp ontsnapt ?

Vrt.

Insiders vertelden ons dat zelfs de Civiele Veiligheid geen kans kreeg om even te kijken wat er door het vliegtuig werd vervoerd, ze mochten tot aan de vleugels en niet verder, de Vrt speldde de luisteraars onwetendheid op de mouw, in tegengesteld geval zou Vrt toch niets mogen zeggen, zoniet krijgen ze volgende keer van de Gouverneur wellicht geen informatie meer, de pers speelt onder één hoedje met de politiek en houden de mensen immers bewust -in samenspraak met de politiek- dom.
Het vliegtuig stak vol geheim Amerikaans militair materiaal, dat was ons al duidelijk toen wij de Amerikanen in de hall van het politiebureel in Zaventem op een onverstaanbare manier met mekaar hoorden praten.
Niemand mocht binnen een perimeter van 500m rond het vliegtuig, de Amerikanen werden er wel in allerijl naartoe gebracht, mocht de Vrt dát misschien niet filmen van de Gouverneur ?

Lees het artikel in Morsum Magnificat 154 "Explosigevaar !?".

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 juni 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.