Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927686





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C. Vandaag voor de Rechter in Kort geding
10 april 2006
Geviseerd Betekoms bedrijf daagt F.A.N.C. vandaag voor de Rechtbank van Eerste Aanleg.

Betekom / Brussel 10 april 2006


Ondanks fel protest van de Advocaat van het F.A.N.C. gaan de pleidooien morgen 11 april 2006 toch verder

Brussel / Betekom 10 april 2006
Wegens een op het schema uitgelopen zaak, had de Voorzitster van de Rechtbank onvoldoende tijd om de zaak VeBo t/ F.A.N.C. volledig af te werken, daarom stelde de Voorzitster per uitzondering voor om de zaak, morgen, dinsdag 11 april 2006 verder te zetten.  Protest van de verdediger van het F.A.N.C. mocht echter niet baten, morgen dient er verder gepleit.


Het F.A.N.C. wilde de rechtszaak van 9 januari 2006 die door VeBo Electroadvies bvba werd aangespannen, kost wat kost vermijden, omdat het Agentschap Nucleaire Controle onuitvoerbare instructies oplegt, vraagt VeBo Electroadvies bvba uit Betekom aan de Rechter de aanstelling van een Expert en dat wil het F.A.N.C. kost wat kost beletten, wat hebben ze te verbergen ?
Dading.
Om uit de impasse te raken, en omdat het water hun dun door de pijpen der illusie stroomt, sloot het F.A.N.C. in extremis op 6 januari 2006 een overeenkomst af met VeBo Electroadvies bvba, maar gezien de Directie van het F.A.N.C. wegens incompetentie door de Raad van Bestuur aan de kant werd gezet, kon de ?Dading? pas op 10 februari 2006 bekrachtigt worden, wat niet gebeurde !  Maar ondertussen waren ze van de vervelende zitting van 9 januari verlost ! <deze is nu op 1 juni 2006 gesteld>.
Geviseerd.
Ondertussen gaat de jacht op het Betekoms bedrijf onverminderd verder, ze gebruiken en misbruiken daarvoor alles wat binnen hun macht ligt, ook het N.I.R.A.S. wordt voor de kar gespannen, A.V.N. is ook al op de vingers getikt en mag geen eigen interpretaties meer geven !
Van de vier door het F.A.N.C. erkende bedrijven die radioactieve opvangers <bliksem> mogen verwijderen, is VeBo Electroadvies bvba het ?nige die de illegale tuigen nooit plaatste, het is ook het ?nige van de vier bedrijven die een beperkte opslagcapaciteit heeft, een vervalsing van concurrentie van jewelste.
Omdat het Betekoms bedrijf al vanaf het begin <2003>ontdekte, dat de radioactieve elementen meer problemen veroorzaken dan het F.A.N.C. wil toegeven en dat zijn impact heeft op de volksgezondheid, probeerde het F.A.N.C. eerst de zaakvoerder van het bedrijf te intimideren, daarna volgde  broodroof, maar omdat ook dat geen effect had, grijpt het Agentschap nu naar het afwenden en misbruiken van haar macht.
Moeilijk doen over uitbreiding vergunningen.
Als sinds juni 2005 had het vooruitziende bedrijf uit Betekom een uitbreiding van haar vergunning gevraagd, maar het Agentschap doet moeilijk, zelfs zeer moeilijk, ergo men verleent de vergunning niet, dat veroorzaakte een overstock <die onder controle is> en daarop heeft het F.A.N.C. de opslagplaatsen verzegeld, uiteindelijk hebben ze toch een stok gevonden om de hond te slaan !
Met die maatregel heeft het F.A.N.C. de inkomsten van het bedrijf voor de 2e keer in zes maanden drooggelegd, op die manier proberen ze zich van een lastpost te ontdoen.

Vandaag Rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel <Kort geding> op 09.30u

 


Laatste update ( 10 april 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.