Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930313





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : "Dé" Secretaris zweeg 45 minuten.
24 april 2008
Blunder rond begrafenis van 23 november 2007.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 445.900
Ternat / Begijnendijk 24 april 2008.

Het is waarschijnlijk in een gemeenteraad van Begijnendijk nog nooit gebeurd, dat de gemeentesecretaris gedurende 45 minuten haar mond niet open deed, ergo, niet tussenbeide kwam, dat is zeer waarschijnlijk een record.

Vervuilde grond.
De oppositie had het over een project waardoor nog een paar honderd kubieke meter vervuilde grond ligt opgehoopt.  De Schepen van Openbare Werken gaf daarover een zeer verwarde en ondeskundige uitleg, maar het woord "Grondverzet" hebben we niet horen vernoemen, die Wet kent de Schepen van Openbare Werken blijkbaar ook niet, toch bestaat ze en is ze zeer waarschijnlijk hier van toepassing.

Blunder met begrafenis.
Het mini schandaaltje waarbij zowel "Dé" Secretaris, de burgemeester, en de Schepen van Openbare Werken hun deel hadden, is blijkbaar nog niet van de baan. In geheime zitting werd blijkbaar een beslissing genomen, maar er werd zwijgplicht opgelegd aan de gemeenteraadsleden.
Toch kwam Morsum Magnificat er achter, dat het CBS heeft beslist om, zoals de weduwe Gusta DR en de kinderen hadden gevraagd, geen morele schadevergoeding
te betalen, Begijnendijk wil alleen de consessie voor de betaalde grond (625 Euro) laten vallen.

Overlijden omzetten in geld.
De verantwoordelijke Schepen van Openbare Werken (P.Stevens) deed t.o.v. de familie een zeer vreemde uitspraak :"U gaat de dood van uw vader toch niet omzetten in geld ?", Wie zet nu de dood van André VR om in geld, het CBS van Begijnendijk natuurlijk.
De weduwe en de kinderen willen een morele schadevergoeding voor het circus dat Begijnendijk van de begrafenis heeft gemaakt.  De familie gaat nu overleggen of ze verdere stappen gaan ondernemen.

Redactie Morsum Magnificat ®  Professioneel
EVER ©

Laatste update ( 08 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.