Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927686





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FANC Verandert het geweer nog maar eens van schouder
05 april 2006
Organismen fysische controle kunnen <mogen ?> instructies F.A.N.C. niet uitvoeren


Betekom / Brussel 9 april ?06.

De problematiek met de zogenaamde radioactieve bliksemafleiders <een misvatting, want een radioactieve bliksemafleider heft nooit bestaan> bestaat al 35 jaar, dat er in Belgi? 15.000 items op een illegale manier werden geplaatst is zondermeer de schuld van de lakse overheid ter zake <toen D.B.I.S. onder leiding van CD & V ?er FIRMIN AERTS>.

Preambule.

Het F.A.N.C. dat reeds in 1994 werd opgericht, heeft zich nooit om de problematiek van de illegale radioactieve bronnen bekommerd die werden aangewend op toestellen die boven op een bliksemafleider werden geplaatst, dat deden de F.A.N.C. bonzen <JP.Samain of Luc Baekelandt> destijds bij de D.B.I.S. evenmin.

In 1982 begon de huidige redacteur, wegens onverantwoorde toestanden echter aan de boom te schudden, moederziel alleen trok E.V. tegen deze onnuttige, onwettige en illegale toestellen ten strijde, het was het toenmalige BRT programma ?Ter Loops? die de Staatssecretaris FIRMIN AERTS (CVP) door de knie?n liet gaan, maar degene die aan de boom begon te schudden was EV.

In opmaak

Laatste update ( 09 april 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.