Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930096





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Atmospheer Begijnendijk: Liedje van Wendy uitgezongen.
12 april 2008
Kop of Munt wellicht definitief dicht, Atmospheer blijft open.

Bezoekers Website Morsum Magnificat : 440.800
Ternat / Begijnendijk / Aarschot 12 april 2008.

-------- Update 1
We hadden Wendy vandaag in de Kop of Munt aan de telefoon, het énige waarin ze geïnteresseerd is, zijn onze bronnen, "Wie heeft u dat gezegd, dat ik in Begijnendijk weg ben, ik moet maar één naam hebben" wil ze weten, voor het overige is er uit het gesprek niets interessants te melden, Wendy gooit uiteindelijk weer de telefoon in.
--------- 12:32 13/04/2008

Naar aanleiding van het auto-ongeval op de Leuvensesteenweg te Aarschot telefoneerde Morsum Magnificat met Wendy van Kop of Munt waar Sven VD werkte, we wilden in het kader van het artikel nog enkele details kennen.

Ongepast.
Toen we ons aan Wendy DR voorstelden, kregen we meteen de wind van voren, het  grootste probleem voor haar was het feit dat ze twee personen in haar zaak diende te missen, doelend op Atmospheer te Begijnendijk en Kop of Munt zelf, dat de ouders van Nathalie hun dochter verloren en Sven ook maanden zal moeten revalideren bleek haar bekommernis allerminst
te zijn.

Problemen.
Nu we achterhaald hebben dat Wendy DR met grote problemen te kampen heeft, ergo ze niet meer welkom is in de Atmospheer en nu blijkbaar vandaag ook de Kop of Munt vervroegd gesloten werd, mogelijk niet meer open gaat, snappen we waarom ze eerder deze week zó te keer ging.

Atmospheer snel terug open.
Vandaag was de Atmospheer zoals gepland om 17.30u toch open, de eigenaar Marc P. heeft om nóg erger te voorkomen, het roer zeer snel in handen genomen door de zaak zélf over te nemen / uit te baten, Gerry, de kok  blijft echter in de keuken op post weet Marc ons te vertellen.

Lees hier het dagartikel Atmospheer Begijnendijk

Redactie Morsum Magnificat.
www.morse-press.be

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.