Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930098





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Islam en een reactie van Lijst Dedecker.
28 maart 2008
LDD wil dat ook debat  in Vlaanderen

Bezoekers website Morsum Magnificat : 435.500
Ternat / Brussel 28 maart 2008

Als het in Den Haag regent, druppelt het in Brussel, de heisa rond de film van de Nederlandse politicus Geert Wilders liet heel wat inkt vloeien, vandaag licht de partij van Jean- Marie Dedecker ook een tipje van de LDD sluier op, er liep vandaag een persbericht binnen.  

- LDD stelt vast :
Dat de kortfilm ‘Fitna’ van Geert Wilders zijn effect niet heeft gemist.
Iedereen zegt ‘oef’ omdat de moslimgemeenschappen zich hier en elders rustig houden, maar niemand blijkt er bij stil te staan dat de vrijheid van meningsuiting bijna ondergeschikt is gemaakt aan de reacties die de film had kunnen uitlokken.  Miljoenen mensen zijn op internet gaan kijken naar het  provocatief pamflet van een politicus die de rest van de Nederlandse politiek wordt uitgespuwd.  Voor Lijst Dedecker bewijst dit dat de angst voor ‘De Chaos’ (Fitna) veel dieper ligt bij de Westerse bevolking, dan de politiek wil inzien. Al zijn de wapens van Wilders die van het pamflet van de provocatie, de boodschap van de Nederlander berust nog op ware feiten, en daar mag niemand naast kijken.

- LDD zegt :
Angst is echt bij de mensen en “Een groot deel van de bevolking is bang en
bezorgd voor de donkere kanten van de islam. De mensen vrezen dat de strenge islamitische wetten hun plaats gaan veroveren in hun eigen maatschappij, en verwachten van hun politici meer daadkracht om de westerse waarden te verdedigen.  Zowel in Nederland als hier in Vlaanderen biedt de links-liberale politieke kaste geen enkele oplossing voor die angst.  Integendeel, de politiek laat het westerse grondrecht van vrije meningsuiting afhangen van de schuivende tolerantiegrens van de moslims.
Het lage incasseringsvermogen van de moslims bepaalt nu die
intolerantiegrens.  Ook in Vlaanderen is de politiek veel toleranter voor de fundamentalistische gelovigen, dan voor wie die religies of de maatschappelijke uitwassen in vraag durven stellen.”

- LDD wil :
Dat er ook in Vlaanderen een "Debat" komt en daarom pleit LDD ervoor
dat het debat over de donkere kanten van de Islam ook in Vlaanderen open wordt gebroken, zonder schroom, zonder censuur.  In dat debat wacht Lijst Dedecker vooral op de moslims zelf, dat die ook een keer gaan bewijzen dat de uitwassen van de islam van een kleine minderheid komen, die ook hen zelf gijzelt,zoals ze altijd beweren.

Redactie Morsum Magnificat ®  Professioneel ©
--------------20:18 28/03/2008   435.600

Laatste update ( 16 april 2008 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.