Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927226





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Luc Lamine Professor emeritus in de cel - UPDATE 2
21 maart 2008

De klassieke pers speculeert en doet waarheid geweld aan.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 432.100
Ternat / Wezemaal 201 maart 2008

Update 2.
Professor Luc Lamine haalde zich ook de woede van de beroepsjournalisten op de hals door de wet op het bronnengeheim te laten uitbreiden tot anderen die actief zijn in de journalistiek, maar zich geen beroepsjournalist kunnen noemen, Pol Deltour van de beroepsjournalistenvereniging VVJ was daarvoor razend op Lamine.
Het Laatste Nieuws gaat dan ook in haar editie van vandaag, wat dat betreft, compleet in de fout, nogal wiedes Het laatste Nieuws zal ook geen letter positief over de gewezen Vlaams Belang mandataris brengen.
Prof.Em.Luc Lamine en een Vlaams Belanger uit Herent -M.E.- haalden wel degelijk hun slag thuis bij de uitbreiding van het bronnengeheim, zo verscheen het ook in het arrest van het Arbitragehof op 7 juni 2006 en op 08 juni 2006 werd dat arrest in het Staatsblad gepubliceerd -Wet van 9 mei 2006- . Het Laatste Nieuws is hier duidelijk niet objectief.  Vele journalisten mogen Professor Lamine erg dankbaar zijn, dankzij zijn ijver -en Vlaams Belang gemeenteraadslid ME uit Herent- óók hun bronnen wettelijk te mogen beschermen.

Vlaams Belang.
De échte reden van de aanhouding van de gewezen juridisch adviseur van het Vlaams Belang wordt door Het Laatste Nieuws -en de rest van de klassieke pers- niet gebracht. Luc Lamine poogde ook de problemen van anderen op te lossen en  stond steeds klaar met adviezen. maar uiteindelijk heeft het Vlaams Belang  in de aanhouding een grote rol gespeeld......

Woord en weerwoord.
Het is voor de journalisten nu heel gemakkelijk om te schrijven zonder een weerwoord te moeten vragen.
De Persdienst van het Parket wilde geen commentaar geven, wie is dan de bron van Het Laatste Nieuws ? Misschien de "omgeving", is die dan soms de reden van de opsluiting ?
Vorig artikel

----------------- UPDATE 2 ------ 21.03.2008 -- 07:30u---------------------------------

Laatste update ( 25 september 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.