Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930103





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk: OCMW maakt gebruik van valse voorwendsels.
20 maart 2008
Valse beschuldigingen in dossier "X" en nieuwe klacht. tebestuur

Bezoekers website Morsum Magnificat: 431.700.
Ternat / Begijnendijk 20 maart 2008.

In de zaak "X" tegen het OCMW van Begijnendijk sprak de Leuvense Arbeidsrechtbank begin maart een vonnis uit ten nadele van het OCMW van Begijnendijk,  het OCMW beet dus nóg maar eens in het zand.


Lisette Verbeeck werd door de MGB meerderheid in de gemeenteraad in het zadel gezet, dus niet door de bewoners van Begijnendijk als Voorzitter van het OCMW op een democratische manier verkozen, maar al vlug diende Patricia Stevens vanuit de gemeente (onder het mom toeziend Schepen) "assistentie" te verlenen Wijlen Danny Luyckx zei in een interview met de redactie van Morsum Magnificat : "Dat Lisette Verbeeck Voorzitter wordt is nog het ergste van al" (doelend op de uittredende Voorzitter Patricia
Stevens (MGB).

Liegen en valse voorwendsels.
Tijdens de zitting begin februari bediende de Advocaat van het duivelse OCMW van Begijnendijk (Mr. J.H.) zich van flagrante leugens, bovendien werd in de besluiten ook gebruik gemaakt van valse beschuldigingen.
Er werd almeteen tegen de advocaat een klacht ingediend bij de Orde van de Advocaten bij de balie te Leuven, er volgt nu ook nog ééntje over de leugenachtige beschuldigingen.

OCMW Verliest geding.
Waarschijnlijk heeft de Arbeidsrechtbank, die naar onze mening op een serene manier heeft gehandeld, ingezien dat het optreden één en al stemmingmakerij was en de besluiten doorspekt met leugens, het OCMW kreeg dan ook ongelijk.

Agentschap Binnenlands Bestuur.
Het OCMW van Begijnendijk overtreedt ook met de regelmaat van de klok de Wet van 26 mei 2002, vooral art. 17 kennen ze blijkbaar niet (misschien ondertussen wel).  Dat artikel verplicht het OCMW aan iedereen die erom vraagt alle nodige
inlichtingen te verschaffen omtrent plichten en rechten, dat laatste hebben ze in Begijnendijk maar al te vaak nagelaten en dat breekt ze nu
zuur op.

Referentieadres.
OCMW's moeten mensen ook informeren omtrent de mogelijkheden van het nemen van een referentieadres desnoods bij het OCMW zelf en ook dat heeft het OCMW van Begijnendijk niet gedaan.

Oproep.
Mensen die problemen ondervinden met de dienstverlening van het OCMW van Begijnendijk (of elders) mogen altijd beroep doen op de redactie van Morsum Magnificat, wij garanderen bronbescherming !
Bel eventueel de plaatselijke redactie op 016 60 08 55 Wij luisteren wél naar u en zetten u op het goede spoor, laat u vooral niet intimideren, zij worden door de gemeenschap betaald !

Meer in Morsum Magnificat 152.

www.morse-press.be
Abonnee worden kost slechts 50 euro,
informeer via

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.