Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930103





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kleine criminaliteit in Brussel en rand.
19 maart 2008
Parkeren in buurt van Madou ten houdt risico's in.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 431.500  
Ternat / Brussel 19 maart 2008.

Zoals kon worden opgemaakt uit het artikel dat gisteren verscheen omtrent het regeerakkoord van Leterme I was Morsum Magnificat ook aanwezig bij de verklaring van Bart De Wever in de Liefdadigheidstraat in Sint Joost ten Node.
Omdat we het, zelfs kleine autootje waarmee we rijden, niet in onze binnenzak kunnen stoppen moesten we parkeren in één van de zijstraten.

Poging tot diefstal.
Terugkomend van de Liefdadigheidsstraat bosten we op de hoek van de straat waarin we geparkeerd stonden op een politieagent die duidelijk naar ons op zoek was.
Tijdens onze afwezigheid hadden twee jonge straatboefjes (hoogstens 14 jaar oud en allochtoon) zich verdacht rond ons voertuig opgehouden en buurtbewoners hadden de lokale politie verwittigd die onmiddellijk ter plaatse kwam en de snotneuzen kon staande houden.

Zelfs geen sporen van aanwezigheid van GPS.
De agent gaf ons vriendelijk de raad geen waardevolle voorwerpen zichtbaar achter te laten in de auto, het is zelfs niet voldoende de GPS met houder en al te verwijderen aangezien de zuignap van de houder sporen achterlaat op de voorruit.  Als de boefjes dát zien breken ze de auto tóch open (of slaan een zijruit in) en gaan ze op zoek naar waardevolle voorwerpen die, uit het zicht, in de auto zouden kunnen liggen.

Wagen niet uit het oog verliezen.
Blijkbaar is er maar één oplossing om in Brussel en rand veilig te parkeren.  De wagen zetten waar je hem constant kunt zien of, als dat niet gaat en je bent met twee, één van de twee in de auto blijven zitten met de deuren op slot.

Hoog tijd.
Het wordt de hoogste tijd dat dergelijk klein geboefte, allochtoon of autochtoon, hard wordt aangepakt desnoods, als niets anders helpt, met werkstraffen waarbij ze echt moeten wérken. De fluwelen aanpak werkt duidelijk niet.   

Morsum Magnificat ®
JVDS © 

www.morse-press.be

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.