Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Omgekomen Walter Vervoort ten grave gedragen
30 maart 2006

Aanwezigheid van Morsum Magnificat door Maes personeel niet op prijs gesteld.


Betekom / Vorst <Laakdal> 30 maart 2006
Onder matige belangstelling is de op 24 maart te Nederhespen <Linter> omgekomen werknemer van de firma Maes Hoogwerkers <Pulle>, Walter Vervoort heden morgen om 11.00u naar zijn laatste rustplaats op het kerkhof van Vorst ? Laakdal gebracht.


Vreemde toestanden.
Walter had al enige tijd met zijn familie gebroken, dat vernemen we uit verschillende bronnen en een buur vertelde daarbij ook dat er ?slechts af en toe een ?vrouwke? op bezoek kwam, verder zagen we nooit iemand?, ook anderen bevestigen dat.


Een (sterke ?) delegatie van Maes

Walter had weinig contact met zijn familie.
Niets belette de familie evenwel om op zondagnamiddag (26 maart 2006) naar het appartement te trekken en daarbij in de hall luidruchtig te keer te gaan van ?Ik neem dit mee? en de andere ?neen, ?k neem dat mee?, bewoners maakten zich de bemerking ?moet dat nu, terwijl Walter nog niet begraven is ??.
Een andere bron voegde eraan toe dat Walter in het appartement ook een ?Fret? hield, maar die zou ergens anders een onderkomen hebben gevonden.


Bidprentje - Begrafenissen Heselmans Tessenerlo

Begrijpelijk, ongepast en obscene gebaren.
Bij het naar buiten brengen van de lijkkist, daagden een 5- tal hoogwerkers van Maes op om het kruispunt te bezetten en tezamen begonnen ze te claxonneren, een begrijpelijk afscheid van hun werkmakker, maar anderzijds ongepast. Het is immers vanwege het veiligheidsbeleid van de groep Maes dat dergelijke ongevallen kunnen gebeuren, personen in gondels van hoogwerkers, kranen, etc. moeten zich met hun leeflijn aan de kooi vastmaken, zo staat het in diverse normen, regels en wetten en dat weten ze bij Maes te Pulle maar al te goed.
Toen ??n van de bestuurders van Maes de uitgever van Morsum Magnificat in de gaten kreeg, ging prompt de middenvinger in de lucht, een politieagent is daarvan getuige en zegde even later, ze waren pissig tegenover U, ge moet dat begrijpen, de jongens zijn overmand door emoties ?.
Dienst bewijzen.
Als de Directie, die we op de plechtigheid vandaag niet hebben gezien, alsmede het personeel van Maes aan Walter Vervoort een dienst willen bewijzen, dan moet de dood van Walter een reden zijn om de toepassing van de veiligheid bij de groep Maes nu op punt te stellen ! 
Technische Inspectie.
Yves PISSOORT noch Dirk VAN BRITSOM van de Antwerpse Technische Inspectie waren telefonisch bereikbaar voor commentaar, Y.PISSOORT is al eeder ge?nformeerd geweest omtrent het systematisch met de voeten treden van de veiligheid door de groep Maes, de laatste keer werd dat zelfs schriftelijk, zelfs aangetekend gemeld !   Artikel 19 van het B.W. dient hier te worden toegepast, er zal daaromtrent een Parlementaire vraag aan de bevoegde Minister worden gesteld.  

Laatste update ( 04 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.