Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930106





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Meer dan 430.000 bezoekers op Morsum Magnificat website.
14 maart 2008
ANDER NIEUWS van Morsum Magnificat blijft velen boeien.

Ternat 04 maart 2008.

Tot spijt wie het benijdt blijft de website van Morsum Magnificat druk bezocht, velen komen bij Morsum Magnificat hun ogen spoelen, velen zeggen dat ze niet komen kijken, maar IP adressen zijn verraderlijk en ontmaskeren de leugenaars.

In het verleden was er al een periode dat we de bezoeken aan politieke bijeenkomsten op een laag pitje hebben gezet, het ziet er naar uit, dat die periode zal terugkomen.

Politici o.a. van het Vlaams Belang zelf, hebben ons voor de buitenwereld in het kamp van het Vlaams Belang geduwd, Morsum Magnificat werd daardoor vooral door toedoen van een Rotselaarse herbergier en politicus, overal aan de schandpaal genageld.  Hij ging zelfs zó ver dat daardoor zelfs de Leuvense Procureur des Konings gecompromiteerd werd, maar ondertussen is het kwaad geschied.
Iedereen weet nu dat Morsum Magnificat totaal onafhankelijk is en ook door Filip Dewinter, Yves Leterme, etc. gediscrimineerd wordt.

Wie denkt dat Morsum Magnificat door het Vlaams Belang werd gesteund is geworden, denkt verkeerd, het Vlaams Belang is, net zoals ze zeggen, "Eigen Volk <belang> eerst, maar hun populariteit gaat in dalende lijn en Morsum Magnificat  was de eerste die het in oktober 2006 bracht onder de titel "Ze kunnen nie vejer".

Redactie Morsum Magnificat.
Wie abonnee wil worden, kan dat al voor 50 Euro per jaar, MM verschijnt 12 keer
per jaar en telt gemiddeld 20 bladzijden met exclusief nieuws.
Informatie via
  of

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.