Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ongeval Maes :Buren overleden Walter Vervoort klagen.
29 maart 2006
Maes manipuleert Pers.


Betekom / Turnhout 29 maart 2006

Een buur van de verongelukte werknemer van MAES, Walter Vervoort,  hield gisteren een bestelauto van Maes te Turnhout staande om zich erover te beklagen als buur <woont in hetzelfde gebouw> niet eens een doodsbrief in de bus te hebben gekregen, deze redactie werd opgebeld om informatie te verkrijgen over de begrafenis.



Links :  Overlijdensbericht Walter Vervoort   Begrafenis op donderdag 30 maart 2006  om 10.00u in de St Niklaaskerk te Klein Vorst Laakdal <Meerlaarstraat 120>   Rechts : Walter Vervoort hier nog aan de BBQ

Albert Maes en de Pers.
Wanneer deze redactie een krant opbelt die over het ongeval blokletterde, waarbij we ons niet van de indruk kunnen ontdoen dat de echte reden van de dodelijke afloop wordt verzwegen, krijgen we de reactie dat Albert MAES uitdrukkelijk heeft gevraagd om niet te publiceren dat de verongelukte jongens hun PBM niet hadden gebruikt.


Het Belang van Limburg drukt deze foto van Ludo Bollen op 25 maart af,
dat hadden ze dan beter ook niet gedaan  ........  ook hier geen PBM ?
Foto Belang van Limburg

Verzekering.
Als reden waarom ??n en ander niet zou mogen gepubliceerd worden geeft Albert MAES een drogreden op : ? Als de verzekeringsmaatschappijen dat lezen, zouden ze de familie van de slachtoffers wellicht niet uitbetalen? einde citaat !
De kranten hebben met geen woord gerept omtrent het feit dat geen van beide slachtoffers met hun leeflijn aan de daartoe voorziene bevestiging was verankerd, ergo de verongelukte LUDO BOLLEN zou zelfs helemaal geen PBM gedragen hebben ! Of de verzekeringsmaatschappijen voor de uitbetaling van belangrijke bedragen zich zullen baseren op krantenartikels, het zou ver gekomen zijn !
Elia.
Als dat effectief zo is, dan kan de aansprakelijkheid van de firma MAES, maar ook die van ELIA worden aangesproken, daarvoor moeten we alleen maar kijken naar artikel 9 en 10 van het KB van 4 augustus 1996

Laatste update ( 18 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.