Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gevallen F.A.N.C. top : Laakbare feiten
28 maart 2006

Directeur Generaal wil geviseerd bedrijf in zijn val meesleuren en het doel daartoe heiligt alle middelen


Beroep op het N.I.R.A.S.
De Directeur Generaal van het Agentschap Nucleaire Controle J.P.SAMAIN, die op 16 mei e.k. zijn Directeurstoel wegens
incompetentie moet verlaten, wil het Betekoms bedrijf dat wellicht aan de basis ligt van zijn ontslag, pers? in zijn val  meesleuren. Daarbij heiligt het doel ook de middelen en om de raid tegen de zaakvoerder kracht bij te zetten, vraagt Jean Paul Samain openlijk (in een brief) aan de Directeur van het N.I.R.A.S. om mee op zijn neerstortende kar te springen !
Machtsmisbruik.
Het F.A.N.C. misbruikt op deze manier op een flagrante manier haar macht, langs de ?ne kant werd de inrichting van de firma V. gesloten wegens ?overstock? en wordt de zaakvoerder gesommeerd om ?sito presto? overtollige vaten via N.I.R.A.S. af te voeren en tezelfdertijd verzoekt de afgezette Directeur Generaal J.P.SAMAIN aan het N.I.R.A.S. om datzelfde bedrijf niet toe te laten nog m??r af te voeren !
The ?Jurbise ? story.
Jurbise is een klein dorp tussen Mons en Ath, in de schaduw van de kerk staat de riante woning van F.A.N.C.?s Directeur J.P.SAMAIN. Niettegenstaande radioactieve opvangers al meer dan 20 jaar verboden zijn, stond er tot voor kort toch nog een exemplaar op ??? jawel, de kerk van Jurbise !
De Directeur van het Agentschap Nucleaire Controle, die aan de gemeenschap zo?n slordige 100.000 euro per jaar kost en geacht is de bevolking ?n de arbeiders tegen de gevaren van de ioniserende stralingen te beschermen, heeft nooit gezien dat er op de kerk van zijn dorp in 2005 nog altijd zo?n verboden toestel staat !
Radioactief element illegaal weggehaald.
Op een onverklaarbare wijze heeft men opdracht aan een dakwerker gegeven om dat radioactief tuig weg te halen, de man / firma had geen vergunning van het F.A.N.C. om dat werk uit te voeren, maar moet toch op ??n of andere manier ge?nformeerd zijn welk onderdeel hij precies moest weghalen want alleen de radioactieve Beryllium container werd uit de behuizing gehaald. Een doorsnee dakwerker en/of buitenstaander kan, zonder dat hij informatie krijgt, niet weten welk deel van de opvanger hij precies moet verwijderen !

De woning van J.P.Samain in de schaduw van de kerk te Jurbise ....




.... aan de kant wegens "incompetent" met behoud van wedde ... om en bij de
8.500 Euro / maand <bruto> .... en dan anderen hun broodwinning op een laffe
manier pogen af te nemen  !



De radioactieve container werd verwijderd maar de behuizing lieten ze staan, degene
die verwijdering uitvoerde wist hoegenaamd niet waarmee hij / zij bezig was. D?t
is de wijze waarop het F.A.N.C. de bevolking en de arbeiders tegen de gevaren
van de ioniserende stralingen beschermd ! En de SPa ? Niet bezorgd voor de
arbeiders ?


Bron met een activiteit van 40 GB  weg.
Hoe dan ook verdween de radioactieve bron met een activiteit van 40 GB (
Giga Becquerel) ondergebracht in een Beryllium container van 5 cm? en men weet niet waar de bron is ! Mogelijk zijn de flinterdunne venstertjes van de container stuk gegaan en is de Krypton 85 ongecontroleerd in het milieu terecht gekomen, geen atoombom, maar vele kleintjes maken ook ??n groot.
Een Directeur Generaal van het Agentschap voor Nucleaire controle, die in de schaduw van de kerk te Jurbise woont en al sinds minstens 26 jaar de problematiek <D.B.I.S.> kent en niet kan beletten dat zoiets gebeurt, moet opstappen. Hij wordt  nu gedwongen, maar het gaat wel ten koste van ons allemaal. 
Meneer SAMAIN krijgt gewon een andere job binnen het F.A.N.C. uiteraard met behoud van zijn dikke pree ! ?t Zal hem dus ?worst? wezen welke schade er door radioactieve mistoestanden, als gevolg van zijn  ?slap? beleid, aan het milieu en de volksgezondheid werd toegebracht. Heeft daar al een politicus, behalve aan (electoraal gewin> aan gedacht ?



Laatste update ( 29 maart 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.