Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16930096





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Banden Forrez nv : Heeft Morsum Magnificat een spoor ?
09 maart 2008
Journalist van MM door individu uit Gentse nachtleven bedreigd.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 427.500
Ternat / Gentbrugge 02 maart 2008.

Speurders in Leuven, Ieper en Gent proberen door het bos de bomen te zien in het eenvoudige dossier waarbij enkele bedrijven uit Hasselt, Gent, Keerbergen en tenslotte nv Forrez banden uit Ieper werden opgelicht, maar sommige spelers worden door een journalist van Morsum Magnificat benaderd en dat maakt hen blijkbaar zenuwachtig.....

Coördinatie.
Morsum Magnificat had gedacht dat na het dossier LS Verhoeven Transport, de vier dossiers bij het Gentse Gerecht zouden gecentraliseerd worden, maar dat blijkt niét zo te zijn, we vragen ons af waarom. Nu wordt er op <nog> drie fronten individueel gewerkt (Jupiter Transport interesseert hen blijkbaar niet, terwijl daar door dezelfde bende toch ook een leasing voertuig is verdwenen) en dat is voor zo'n onderzoek toch niet goed.

Morsum Magnificat op het goede<banden>spoor ?
Zoals MM al eerder heeft gebracht is het vreemd dat de laatste zaak, tegen de Nederlander J., de meeste aandacht krijgt.
Het feit dat het Zillebeeks bedrijf via haar advocaat klacht bij de onderzoeks-rechter te Ieper heeft neergelegd en mogelijk die advocaat één en ander kon forceren, kan een rol spelen.
Maar totnogtoe heeft het onderzoek te Ieper, in beslagnamen en confrontaties ten spijt, het Gerecht nog geen stap dichter bij de Nederlandse bron gebracht.
Morsum Magnificat ging bij een caféklant in Gentbrugge haar licht opsteken, maar die kon de vragen van de journalist niet waarderen.

Eerst ontkennen, dan bedreigen.
De onderzoeksjournalist stapt naar de caféklant in café F. te Gentbrugge, maar de man in kwestie kent de geciteerde persoon van geen kanten zegt hij.
Tien minuten later gaat de journalist naar het toilet (kleine benepen ruimte in de kelderverdieping) en wordt daar door die persoon bedreigd.
Frappant is toch dat het individu al na het eerste contact van de journalist, via GSM een vriend of kennis moet opgebeld hebben want diezelfde persoon, die eerder het café binnenstapte, stond even later ook in het toilet ...

Morsum Magnificat zit blijkbaar op het goede<banden>spoor en laat zich ook hier niet intimideren, er werd dit keer echter wél contact opgenomen met de Federale Politie van Gent, we moeten met de bedreigingen van een dergelijk individu wel degelijk rekening houden.

Redactie Morsum Magnificat.

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.