Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927687





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Dakwerken Panhuysen : Onveilig op dak
25 maart 2006
Onverantwoorde en onveilige situatie bij herstellingen dak te Aarschot.

Aarschot / Betekom   25 maart 2006
Op 23 maart 2006 zien  we in Oude Mechelbaan te Aarschot dakwerkers die onverantwoorde toeren uithalen, als er dan <weer> een ongeval gebeurt, dan staat er in de gazet dat de ongelukkige van het dak is gesukkeld.
Veiligheid, daar praat men veel over.
We veronderstellen dat het hier om een klein bedrijf gaat, wanneer we informeren krijgen we mevrouw Panhuyzen aan de lijn die zegt dat haar man die job al 28 jaar uitoefent en nog nooit ?iets? heeft voorgehad.
I.K.M.O.
Zorg er voor dat uw match volgens de spelregels verloopt lezen we op de website van I.K.M.O. , een dienstencentrum voor KMO, de firma Panhuyzen is daar ook bij aangesloten zegt mevrouw Panhuyzen, alsof dat soms een garantie voor veilig werken is.  We krijgen de voorschriften van IKMO, gaat mevrouw verder maar op de vraag of de regels dan ook worden toegepast, blijft het een beetje stil aan de andere kant van de lijn.

Foto : NELECTRA
Misschien kan deze dame die voor IKMO graag in de "boekskes" komt, de firma PANHUYSEN even informeren !


Oude Mechelbaan Aarschot



De persoon in bruine vest zou de opdrachtgever zijn, hoe dan ook is die persoon via de ladder <van Panhuyzen> op het dak geklommen en uit andere foto's blijkt, dat de man ook assistentie verleent.

Eigenaar.
Wanneer we zaakvoerder PANHUYZEN aan de telefoon hebben, zegt deze ons dat de man met bruine vest iemand van de opdrachtgever is die een handje komt toesteken, ?Wat ikzelf kan doen, is toch d?t uitgespaard? moet in de verkoopsvoorwaarden bedongen zijn geweest ?en ik kan moeilijk beletten dat de man in de dakgoot kruipt?, zegt Mijnheer PANHUYZEN !
Het komt dus hier op neer dat bij de berekening van de prijs van de werken, met de hulp van de opdrachtgever wordt rekening gehouden en PANHUYZEN dus de facto goedkoper kan werken dan een concurrent die geen onverantwoorde toestanden tolereert


Oude Mechelbaan Aarschot





Zaakvoerder Panhuysen, al 30 jaar ervaring en toch is het zonder handschoenen
werken aan sc^herpe zinken platen niet te verantwoorden, om over de rest niet
de spreken.

Dertig jaar.
Verder stelt de heer PANHUYZEN : ?Ik doe mijn job 30 jaar en heb nog nooit iets gehad en bovendien ben ik zeer goed verzekerd, als ik niet zou accepteren dat een klant meehelpt of de puntjes te veel op de ? i ? zet, zal ik veel werk verliezen?.
Bedrijven die veilig werken zijn duidelijk witte raven en de dupe !  Duidelijk een probleem van controle door de overheid,  dat de overheid niet functioneert <of alvast zeer selectief> is een publiek geheim.

Onverantwoorde werkwijze.
Aan de hand van de foto?s kan ieder normaal denkend persoon afleiden dat hier op een totaal onverantwoorde manier wordt gewerkt, bovendien staan er twee volwassen personen in de dakgoot, plus hun materiaal, dat is minstens 180 kg.

Laatste update ( 26 maart 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.