Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929998





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Derde commercieel radiostation voor Vlaanderen.
04 maart 2008
Radio Nostalgie op 20 maart 2008 om 06.00u. op antenne.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 425.800
Ternat / Sint Lambrechts Woluwe 04 maart 2008.

In de zaal Cuccina van het Cook & Book complex in Sint Lambrechts Woluwe werd vandaag een persconferentie gehouden die in verband staat met de start van een derde commercieel radiostation in Vlaanderen.

20 maart 2008 grote dag.
De start is voorzien op 20 maart a.s. om 06.00u. en alhoewel er helemaal geen "antenne" bij komt kijken, zal de zender in heel Vlaanderen te ontvangen zijn met uitzondering van het uiterste noord- oosten van de provincie Limburg. De doelgroep is de leeftijdscategorie van 35 tot 54 jarigen, de iets oudere Vlaming die zich nog jong voelt.

Jaren 70-80-90.
Er zal een grote verscheidenheid van muziek aan bod komen omdat er gevist kan worden in de grote vijver van muziek uit de jaren 70, 80 en 90 maar ook muziek van vandaag wordt niet geweerd, tenminste zolang de doelgroep er zich goed bij kan voelen. 

Grote (radio) namen.
Nostalgie pakt uit met een ploeg dj's die al lang meedraaien in de radio en/of tv wereld zoals daar zijn : Dieter Troubleyn, Stefan Ackerman, Dimitri Stuer, Dominique Crommen, Anne Debaetzelier, Kevin De Geest, Toon vanden Abeele en dan is er nog de misterieuze man of vrouw wiens naam nog niet genoemd kan worden omdat hij/zij nog ontslag moet nemen bij de huidige werkgever.
Ann Debaetzelier heeft haar exclusief contract met VMMA opgezegd, ik heb altijd al radio willen doen zegt Ann, maar wellicht zullen ook andere redenen spelen.

Marktaandeel.
Nostalgie werkt met een twintigtal personen die het produkt maken en denkt een marktaandeel te kunnen halen van 15%, wat geen streefdoel is.  Er wordt gewerkt met de vergunning van de (nu al bestaande) provinciale radio en de aandeelhouders zijn de mediagroepen.

Meer info omtrent uitzendfrequenties : www.radiovisie.eu/be 

Meer en foto in Morsum Magnificat 151.
Abonnementen voor MM via
www.morse-press.be of stuur een e-mail naar

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.