Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929902





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politieke afrekening Morsum Magnificat gaat onverminderd verder.
12 februari 2008
Klacht met Burgerlijke Partijstelling van Begijnendijk is politiek geïnspireerd.

Bezoekers website Morsum Magnificat: 417.000
Ternat / Begijnendijk 12 februari 2008.

Wie het aandurft om zich tegen het dictatoriaal gezag van de MGB uit Begijnendijk, de partij van de legendarische burgemeester wijlen Bèreke Verhaegen (die wijd en zijd bekend was wegens zijn uiterlijk schijnbare eenvoudigheid), te verzetten, zal aan den lijve ondervinden dat de MGB haar macht schromelijk misbruikt.

Samen sterk.
In hun strijd tegen de redactie en de uitgever van Morsum Magnificat, hebben ze beroep gedaan op hun grote politieke vriend DIRK CLAES, de kroegbaas uit Rotselaar waarmee Begijnendijk vaak samewerkt, óók het OCMW van Begijnendijk werkt met dat van Rotselaar samen.

Misbruik via politiecollege.
DIRK CLAES, die volgens betrouwbare informatie de deur plat loopt bij het Leuvense Justitiehuis, maakte van zijn positie als Voorzitter van het politiecollege misbruik door ondermeer de burgemeester van Begijnendijk op 25 maart 2005 een document te laten ondertekenen dat Morsum Magnificat de wind uit de zeilen zou dienen te nemen, maar dát mislukte maar er werd wel een gespecialiseerd bedrijf kapot gemaakt.

Morsum Magnificat moet eraan.
De politiek en hun dito advocaten, zoals de 1e Schepen van Begijnendijk Patricia Stevens, zijn razend dat bij de val van de firma die ze onderuit haalden, Morsum Magnificat niet werd meegesleurd, daarom zijn nu nieuwe en samengebundelde acties tegen Morsum Magnificat, én de hoofdredacteur én de uitgever op het getouw gezet, herhaalde klachten waarvan ook met Burgerlijke Partijstelling.

De persvrijheid aan banden.
Het is in Begijnendijk een publiek geheim dat PATRICIA STEVENS in de gemeente van de Wringers burgemeester wil worden, daarom wil ze elke vorm van kritiek, waaronder Morsum Magnificat, in de kiem smoren.
Als advocaat weet ze beter dan wie dan ook (alhoewel ?) om dossiers via goede vrienden zoals DIRK CLAES bij de Leuvense Justitie in gang te zetten.
De Wezemaalse kroegbaas CLAES weet als meester manipulator (sterrebeeld Weegschaal) ook de locale pers naar zijn hand te richten en hij kan in zijn kroeg de nodige <vuile> plannen smeden ....
Morsum Magnificat is voor velen de luis in de pels en wil de persvrijheid in de letterlijke zin van het woord gerespecteerd zien en dát is het probleem.

Licentienemers.
De wijze waarop Morsum Magnificat vandaag tot stand komt, is via licentie-nemers, de merkenregistratie ervan berust bij de hoofdredacteur in persoon, dat wil dus zeggen dat iedereen die van de houder van de merkenregistratie de toelating krijgt, ook Morsum Magnificat kan uitgeven.
Als niemand daartoe bereid is gevonden, dan kan de houder van de merkenregistratie zelf uitgever worden !

Redactie Morsum Magnificat.

Laatste update ( 14 februari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.