Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929903





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk, gemeente, politie en OCMW ontwricht !
05 februari 2008
Morsum Magnificat oorzaak van malfunctie ?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 415.100
Ternat / Begijnendijk 04 februari 2008.

Begijnendijk diende op 16 januari 2008 en dit voor de derde keer en voor dezelfde vermeende feiten, klacht in tegen Morsum Magnificat, nu met Burgerlijke Partijstelling, dat vertelde advocaat (en Meester leugenaar) Johan H. vandaag terloops voor de Arbeidsrechtbank te Leuven.
De gemeente Begijnendijk, de politie en het OCMW zouden de druk door de aantijgingen die in Morsum Magnificat verschijnen over onveilige toestanden, niet meer aankunnen zei de advocaat.

In de voetsporen van Dirk Claes : De Persvrijheid aan banden.
Kroegbaas en politicus alias "Dirk De Grote Claes" begon zijn kruistocht tegen Morsum Magnificat door op 25 mei 2005 een familiaire en onterechte brief naar de heer Procureur des Konings IVO CARMEN te Leuven te zenden.
In die brief veegde DIRK CLAES diens eigen tekortkomingen (illegaal radioactief tuig school Rotselaar Heikant) onder de vloermat om Morsum Magnificat bij de Procureur in een slecht daglicht te stellen waardoor zijn eigen fouten in de schaduw zouden moeten komen te staan, een onvervalste manipulatie van de Leuvense justitie waartegen een klacht loopt bij de Hoge Raad van de Justitie.

Aanklagen openbare veiligheid.
Of Parketten het openbaar maken of aankaarten van gevaarlijke situaties die het algemeen belang dienen, aan banden kan leggen, is zeer de vraag, men is het duidelijk niet meer gewend dat Pers zich vrij opstelt, vooral dát is in Begijnendijk het probleem, Morsum Magnificat brengt té veel aan het licht en dát mag (volgens Begijnendijk) niet.
Sommige mandatarissen vergeten dat ze als politicus zelf de publiciteit opzoeken, waardoor zij publieke figuren zijn die moeten toelaten dat hun doen en laten door de pers wordt nagegaan.

Bewijsmateriaal.
Morsum Magnificat bezit een pak bewijsmateriaal voor de onderwerpen waarover is gepubliceerd, sommige van onze bronnen hebben in hun aantijgingen richting  Begijnendijk en haar OCMW nog veel scherpere bewoordingen gebruikt dan  deze van Morsum Magnificat.

Redactie Morsum Magnificat. 

Laatste update ( 06 februari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.