Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927690





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
EUBELIUS : Derde Advocaat in het dossier F.A.N.C.
18 maart 2006
Het onlangs als Belgisch beste Advocatenkantoor verkozen Eubelius wisselt alweer van Advocaat.  


Brussel / Betekom   18 maart 2006
De Tijd kopte  op 7 februari 2005 : "Belgian Legal Awards voor het eerst toegekend", deze en nog andere gazetten <waarvan alleen de datum en de prijs juist is> berichtten over het Brussels Advocatenbureau "EUBELIUS" dat werd verkozen tot Advocatenkantoor van het jaar.
Aantrekkelijkste werkgever.
Eubelius wordt in "De Tijd" ook de aantrekkelijkste werkgever genoemd, nogal wiedes, in de rechtszaak die een bedrijf tegen het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (F.A.N.C.) inspande wisselde EUBELIUS als raadgever van het FANC, al drie keer van Advocaat !  Er is daar inderdaad "<af>wisseling".


EUBELIUS te Brussel



Alleen al aan de " Buurt "  <Louisalaan> kan men
het prijskaartje raden ! Op de gevel zien we nog
een koperen naambord van Fortis Real Estate


De Jury en de initiatiefnemers.
Ook ons <te commercieel> Persagentschap Belga publiceerde omtrent Eubelius, de jury die oordeelde omtrent het "Lauweren" van Eublius bestond uit ruim 100 personaliteiten uit de economische, juridische en academische wereld.  Het initiatief tot bewieroking van de beste Juristen ging uit van professor Laurent Marliere, Minister ONKELINX  <wiens echtgenoot zelf een Advocatenbureau runt> en van het V.B.B.O. en het instituut der Bedrijfsjuristen.
Kritiek van de Orde der Vlaamse Balies.
De Orde van de Vlaamse Balies (OVB) protesteerde tegen de toekenning van de "Belgian Legal Awards" omdat daarvoor informatie over klantendossiers diende te worden verstrekt en dat zou indruisen tegen het beroepsgeheim, niet "niks" dus.  De manier van rioolpleiten van Eubelius in het dossier F.A.N.C. kennende, zullen ze van de bevindingen van de OVB niet wakker liggen.
Eubelius blijkt ook het " Duurste " Advocatenbureau van Brussel te zijn, nogal wiedes, wanneer men in één dossier (F.A.N.C.) tijdens het geding drie keer van Advocaat wisselt !

Laatste update ( 17 maart 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.