Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929897





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Lachen met artikel over antennemast radio Ten.
23 januari 2008
Stabiliteit antennemast radio Ten in vraag.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 409.300
Ternat / Begijnendijk 23 januari 2008.

Twee keer was er door de antennemast van Radio Ten te Begijnendijk al bliksemschade, niet alleen bij Ten zelf, maar ook bij de buren, maar geen nood, wellicht betaalden de verzekeraars, die hebben immers geld genoeg en van Wetten inzake stabiliteit en bliksem hebben verzekeraars ook weinig of geen verstand, ze worden bestuurd door Banken en daar stinkt het naar geld en dat is een drug voor banken, daar zijn ze "Stoned" van, daarom zien ze ook niets anders meer dan geld.

Ook eens lachen.
Omdat de antennemast niet alleen in vraag is inzake bliksembeveiliging, maar ook inzake stabiliteit contacteren we de eigenaar NVR, maar deze heeft meer belangstelling voor wie we zijn en waar we wonen.
Wanneer we hem duidelijk maken dat het ons menens is en we over de onveilige situatie willen praten en daarover een artikel willen brengen, wordt het wat anders, schrijf maar een artikel zei de man, dan kunnen we ook eens lachen. Maar omdat VR geen abonnee is, zal hij het artikel niet kunnen lezen, dus zal hij zeker niet kunnen lachen.

Het probleem werd reeds aan het CBS van Begijnendijk en de Provinciegouverneur voorgelegd, gezien het Vlaams decreet op de openheid van bestuur vrewachten we toch reactie, niet van Begijnendijk, maar van de Gouverneur, want het zou blijken dat deze de veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.  

Wordt dus vervolgd - Meer in MM 150

Redactie Morsum Magnificat.

Laatste update ( 14 februari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.