Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929897





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Betekom : Opnieuw melding aan de Gouverneur Vlaams Brabant.
22 januari 2008
Veiligheid in Begijnendijk en Betekom moet verbeteren.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 408.700
Ternat / Begijnendijk 22 januari 2008.

Indien het zó is dat een politieke formatie, die al dertig jaar in het zadel zit en het volledig voor het zeggen heeft, hun politieke vriendjes bevoordeelt en hun vijanden afstraft, dan is het hoogtijd dat er een einde aan dat machtsmisbruik wordt gesteld.

Fluwelen oppositie.
De gewezen burgemeester van Begijnendijk heeft óók voldoende boter op het hoofd, het was omdat deze (toen MGB) de politie om de haverklap lastig dacht te kunnen vallen, dat de politie persé uit het gemeentehuis weg wilde, vandaar dat Begijnendijk de woning naast het gemeentehuis tegen 1.250 euro per maande huurde.

Overloper.
Omdat er tussen de MGB en hun burgemeester van toen, een haar in de boter zat, stapte Roger Verduyckt over naar Samen.be, dus een overloper.
Nu is het een oppositie met fluwelen handschoenen, nogal wiedes de ex burgemeester kan maar beter zijn mond wat houden want, zegt men in de wandelgangen van Begijnendijk, "we weten één en ander" ....

Veiligheid eerst.
In de gazetten zien we de huidige burgemeester alsmaar pleiten voor meer veiligheid, maar hoe het er in de praktijk aan toe gaat ziet u aan de hand van het bijgevoegde document (PDF). 
Op drie minuten fotograferen we op dezelfde plaats evenveel min of meer gevaarlijke situaties omdat het automobilisten oogluikend wordt toegestaan te parkeren op plaatsen waar dat in feite niet mogelijk is.  De automobiliste (het was een vrouw) staat voor de fietsenstalling en brengt fieters en andere weggebruikers in gevaar.  Indien dit een alleenstaand geval was, zou het misschien nog aanvaardbaar zijn, maat het is schering en inslag. 

Gouverneur.
Morsum Magnificat is benieuwd of de Provinciegouverneur van Vlaams Brabant, een man die blijkbaar veel geeft om veiligheid, de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, dan wel de burgemeester van Begijnendijk op de vingers gaat tikken.
Wordt dus vervolgd.

Hier het bewijsmateriaal

Morsum Magnificat
Erik Verbeeck ©
Hoofredacteur ®
 

Laatste update ( 14 februari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.