Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929780





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Secretaris manipuleert Raad voor Journalistiek.
16 januari 2008
Zwangerschap als drukmiddel.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 405.500
Ternat / Begijnendijk 16 januari 2007

In Begijnendijk heeft iedereen schrik van het MGB bewind, vele inwoners die zich iets of wat meer interesseren voor wat er in Begijnendijk leeft, waarschuwen ons al een hele poos ; “Pas op want ze zijn vuil en machtig”, de mini dictators en volgelingen van wijlen Bèreke Verhaegen dulden geen enkele tegenspraak.

Raad voor Journalistiek.
Nadat de OCMW Voorzitter al in oktober 2007 een klacht indiende bij de locale politie te Begijnendijk (ge weet wel “hun” politie) schakelden ze een journalist in die de hoofdredacteur al lang een “Pee” wil stoven.
De journalist belde poeslief naar Morsum Magnificat of hij iets mocht brengen over het feit dat, in een zaak tegen het OCMW van Begijnendijk, het EHRM te Straatsburg werd ingeschakeld.
Alhoewel de hoofdredacteur dat aanvankelijk niet zag zitten, beloofde de journalist een objectief artikel te zullen brengen, maar de lafaard schoot de hoofdredacteur van Morsum Magnificat in de rug.
Het OCMW van Begijnendijk plaatste medio december 2007 een klacht bij de Raad voor Journalistiek, daarbij werd ondermeer het artikel van de gatlikjournalist gebruikt, er wordt immers een complot en een georganiseerde actie tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, Morsum Magnificat zelf en de uitgever MORSE-Press VOF gevoerd.

Geen bemiddeling.
De hoofdredacteur van Morsum Magnificat is geen lid van de  Vlaamse Vereniging van Journalisten, kan en wil (omdat zij erkend worden door de Minister van Binnenlandse Zaken)  daar zelfs geen lid van worden, maar nu wil de V V J, uiteraard gemanipuleerd door de politiek, zich in de zaak mengen.
De ombudsman stuurde op 11 december 2007 een brief naar de beklaagde hoofdredacteur van Morsum Magnificat zonder deze op essentiële voorwaarden van “hun” clubje te wijzen en zonder een bemiddelingspoging te ondernemen, één en ander berust op een misverstand zoals later blijkt.

Familiale en sentimentele toer.
Het OCMW van Begijnendijk wil Morsum Magnificat (de vlieg in de soep) zo snel mogelijk uitschakelen en een uitspraak van de Raad voor Journalistiek forceren, daarvoor gaat de Secretaris van het OCMW op de sentimentele toer en stelt dat het organiseren van een hoorzitting een beetje moet opschieten, want ze is hoogzwanger schrijft ze aan de RVJ, als dat geen manipulatie is.

Rechten verdediging geschonden.
Het is duidelijk dat de afrekening van Begijnendijk met Morsum Magnificat uitbreiding neemt en het doel heiligt de middelen, zelfs de rechten van de verdediging worden geschonden, maar Morsum Magnificat zal zich niet laten intimideren, zal zich niet alleen met hand en tand verdedigen, maar ook mistoestanden blíjven aankaarten.

Redactie Morsum Magnificat

www.morse-press.be

Laatste update ( 16 januari 2008 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.