Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929781





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De eigen wijsheid van Standaard Journalist Brinckman.
14 januari 2008
Het Nieuwsblad en De Standaard zijn goede maatjes.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 404.400
Ternat / Antwerpen 14 januari 2008.

Tijdens politieke bijeenkomsten spreekt de pers af en toe wel eens met mekaar, maar het is altijd opletten en “zakken” dichthouden.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang te Antwerpen sprak Morsum Magnificat met de over zichzelf “groot” denkende journalist van De Standaard, Bart Brinckman.

Hoeveel abonnees.
Dat Brinckman Morsum Magnificat niet kent, is volgens hem nogal wiedes, “hoeveel betalende abonnees hebben jullie” wil Brinckman weten. Omdat er niet meteen reactie van Morsum Magnificat komt zegt Bart vrij snel “ik heb 150.000 lezers per dag” .

Al vier dagen op de website.
“Dat Bruno Valkeniers Voorzitter van het Vlaams Belang gaat worden, staat al vier dagen op de website van De Standaard” zegt Bart Brinckman, maar als we vijf minuten later diezelfde Bruno Valkeniers daarmee confronteren zegt deze, “De Standaard kan schrijven wat ze willen, er is nog niets beslist”.  Wie liegt ?

Op glad ijs.
Frans De Smet van Het Nieuwsblad en Bart Brinckman van De Standaard zijn goede maatjes, dat blijkt nu weer uit het artikel rond het Vlaams Belang dat door Het Nieuwsblad is overgenomen.
Maar wanneer we het over artikels van Frans De Smet in Het Nieuwsblad van 16 februari 2006 hebben, gaat  Bart Brinckman op de bek, van de toestanden rond de illegale radioactieve opvangers weet Bart niets af, toch probeerde Brinckman de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, die deze materie tot in de puntjes kent, te tackelen maar Brinckman moest inbinden, “ik ga eens op jullie website kijken” zei Brinckman.

Verbeeck Erik ©

www.morse-press.be

Laatste update ( 14 januari 2008 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.