Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929675





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kabinetten werken nog steeds niet.
04 januari 2008

Economie pas maandag 7 januari actief.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 399.600
Ternat / Brussel 04 januari 2008

We hebben een aantal dossiers klaar voor de nieuwe Minister van Economische Zaken, Sabine Laruelle, dit zal dan na Moerman, Marc Verwilghen, de derde Minister op een rij zijn die binnen een periode van acht jaar dossiers over niet conforme elektrische installaties toegestuurd krijgt.

Laatste poging.
Met de dossiers over de kringloopwinkels te Heist-op-den-Berg, Ninove, etc. is het nóg maar eens duidelijk dat de gevaarlijke staat van de elektrische installaties dringend moeten worden opgeheven, niet conforme elektrische installaties betekenen een gevaar voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie.
Alle vorige pogingen bij Moerman en vooral bij Marc Verwilghen, stuitten op verzet van de Algemene Directie Energie die op de conformiteit van de elektrische installaties moet toezien maar de Directeur generaal, Marie- Pierre Fauconnier, is dat nog altijd niet van plan.
Als onze pogingen om Minister Laruelle te bewegen falen, wordt het een zaak voor Justitie, zij moeten dan de wet van 10 maart 1981 doen toepassen, óók al gaat het hier over techniek en advocaten daarvan geen verstand hebben.

Wordt dus vervolgd.

Verbeeck Erik ©

Laatste update ( 04 januari 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.