Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927683





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C. Al op 10 maart voor de Rechter
06 maart 2006

VeBo Electroadvies bvba daagt het F.A.N.C. op 10 maart voor de Rechter in Kortgeding

Betekom / Brussel 6 maart 2006
Na de verzegeling door het F.A.N.C. (29 november 2005 en 2 maart 2006) van de ingedeelde inrichtingen van VeBo Electroadvies bvba, daagt het bedrijf het Agentschap voor de Rechtbank <Kortgeding>.
De zaak komt al op 10 maart 2006 voor.
25.000 Euro per dag.
Het bedrijf eist van het Agentschap Nucleaire controle een dwangsom van 25.000 Euro per dag dat de opslagplaats gesloten blijft en 10.000 Euro / dag voor het niet vergunnen van de sinds juni 2005 gevraagde uitbreidingen qua opslagcapaciteit.
Leugens van het F.A.N.C.
In tegenstelling tot wat op de website gepubliceerd werd, zijn beide lokalen van VeBo waar radioactieve opvangers en ionische rookmelders zijn opgeslagen, technisch in orde. Dat in tegenstelling tot de duizenden radioactieve opvangers die een permanente bedreiging voor de volksgezondheid vormen en door het F.A.N.C. op vele plaatsen ongemoeid worden gelaten.
Het F.A.N.C. wil zich gerwoon ontdoen van het Betekoms bedrijf omdat er via dat kanaal te veel aan het licht komt en dat kunnen ze bij het incompetente * Agentschap Nucleaire controle best missen !
* Enkele uitzonderingen niet meegeteld.

20 januari 2003 :
Lokaal werd wel degelijk door het F.A.N.C.
goedgekeurd, de Gemeente volgde hen zelfs in hun beslissing !

Het lokaal is wel degelijk voldoende gekend en goedgekeurd door het F.A.N.C., alleen heeft de Gemeente Begijnendijk oogluikend  toegelaten dat de eigenaar het bewuste pand <waarin de opslagplaats zich bevindt> illegaal verbouwde !


Beide lokalen door het F.A.N.C. voldoende gekend en goedgekeurd.
Omdat een opslagplaats in een eerder (onafhankelijk van de goede wil van de aanvrager) ? illegaal verbouwd ?  pand werd opgetrokken, de Gemeente Begijnendijk dat in de vergunning van het F.A.N.C. wilde zien vermeld staan, liep het mis, maar het lokaal werd technisch wel door het F.A.N.C. goedgekeurd.
Er werd tijdelijk tot de regularisatie van het verbouwd pand rond was, een 2e en tijdelijk lokaal gebouwd dat ondertussen door het stijgend aantal verwijdering dreigde te klein te worden, dat lokaal werd eveneens door het F.A.N.C. goedgekeurd ?n vergund, beide opslagplaatsen voldoen aldus volledig aan de technische eisen en zijn bijgevolg veilig, er is dus geen reden om ze te sluiten.
VeBo Electroadvies bvba heeft alle nodige maatregelen genomen opdat de opslag veilig kan verlopen, A.V.N. keurde de installaties voorafgaandelijk en er waren geen opmerkingen, alleen het F.A.N.C. ligt <zoals altijd> dwars.



Op duizenden plaatsen ligt er radioactief
materiaal "open en bloot" ......

...... maar deze door A.V.N. technisch goedgekeurde "Bunker" met 6 centimeter dikke betonnen wanden, bladlood, etc werd door het
F.A.N.C. verzegeld !  Puur machtsmisbruik en broodroof !



Laatste update ( 08 maart 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.