Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929676





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De overwegend rode pers.
24 december 2007
De Standaard praat nu over de belastingen


Bezoekers website Morsum Magnificat : 394.500
Ternat / Groot Bijgaarden 24 december 2007

De socialisten hebben de voorbije legislatuur mee geregeerd en hebben er samen met de Open VLD een zooitje van gemaakt en de (eigen) zakken gevuld. De socialisten zijn immers pas rijk als de anderen arm zijn.

Het is mij bekend dat vooral de journalisten (zoals die van de VRT uiteraard) van De Standaard, De Morgen,  overwegend <vuur>rood/groen zijn, het is dus nogal wiedes dat ze nu pas uitpakken met de niet correcte inning van de belastingen, waarom hebben ze dat niet gedaan toen de socialisten mee aan het roer stonden, én is er één legislatuur waarbij de Socialisten niet mee aan het roer hebben gestaan ? 

Kan De Standaard  eens een  enquête  houden over de belastingontduiking door zwartwerk van binnen- en buitenlanders, gaan de rode gatlikjournalisten dat bedrag dan ook publiceren, ik vrees van niet.

De Standaard mag met mij contact nemen, ik doe direct mee aan dat onderzoek, wie betrapt wordt op zwartwerk dient de passende maatregelen te ondergaan. Een bijkomend positief punt daaraan is dat duizenden ambtenaren meteen ook een zeer nuttige en  fulltime job zullen krijgen, iedereen véél minder belasting zal moeten betalen !

Ik ben uiterst nieuwsgierig hoeveel socialisten ook tegen de lamp zullen lopen, ’t zal zwart zien van ’t volk dat beweert sociaal te zijn. Zwartwerkers betalen we (meestal) twee keer, één keer omdat ze een uitkering krijgen en een tweede keer vanwege het zwartwerk !

Ik wil één uitzondering maken voor de mensen die gedwongen worden om in het zwart te werken om te kunnen overleven, want onze maatschappij is er één van grote sier en even grote schijn die geen oog heeft voor anderen die verhongeren, échte socialisten vindt men niet in die politieke partij, dat zijn volksverneukers én jawel, óók eigen belang eerst !

Verbeeck Erik ©
Totaal onafhankelijk freelance onderzoeksjournalist.

Laatste update ( 24 december 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.