Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929677





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Decker akkoord voor mars op Laken, Vanhecke terughoudend
19 december 2007
Vlamingen plat op de buik voor Koningshuis en Walen.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 391.200
Ternat 19 december 2007

Zoals wij al eerder voorstelden aan andere partijen, die daar niet op reageerden, hebben wij nu aan Lijst De Decker  voorgesteld om een mars op Laken te organiseren om de Saksen- Coburgs duidelijk te maken dat de Vlamingen niet langer gediend zijn van de verregaande politieke bemoeienissen van het Staatshoofd.

Jean- Marie Dedecker
was meteen akkoord en zei dat het een goed idee was.

Verhofstadt en d
e Open VLD kreeg bij de laatste verkiezingen genadeloos op zijn donder en diezelfde Open VLD wordt nu met de rode loper door de Koning weer binnengehaald, mag opnieuw het hoge woord voeren en ervoor zorgen dat Vlaanderen, voor de zoveelste keer, plat op de buik gaat voor de Waalse chantage. Laken heeft dus weer eens de lakens uitgedeeld en gaat in tégen de wil van miljoenen Vlaamse kiezers.
Vlamingen moeten al jaren bijdragen om een (nutteloos) instituut in stand te houden dat enkel oog en oor heeft voor het Franstalige landsgedeelte, sommige leden ervan spreken zelfs geen fatsoenlijk woord Nederlands.

Wij wachten af wat LDD met ons voorstel doet en bij een “mars op Laken” zal Morsum-Magnificat zeker mee vooraan lopen.

Vlaams Belang.
Volgens Frank Vanhecke die aanvankelijk niet bereikbaar was, zou het Vlaams Belang wel zesduizend man op de been kunnen brengen, maar zou dat geen indruk maken, bovendien vindt Vanhecke dat dit niet aan de politiek is om zo'n mars te organiseren, dat zou één of andere beweging moeten doen en die durven het blijkbaar niet.

Ondertussen loopt er een persbericht binnen van het Vlaams Belang met de gekende opmerkingen over de interim regering en hoe deze, onder leiding van de page (Verhofstadt) van de Koning, tot stand is gekomen. Dat de Vlaamse Belang leeuwen hun tanden allemaal in Waalse klinieken, grotendeels op Vlaamse kosten, hebben laten trekken, verzwijgen ze wijselijk.  Waarom heeft het Vlaams Belang schrik om een mars op laken te organiseren ? Omdat ze wellicht buiten de top, niemand op de been krijgen.

Verbeeck Erik ©
Morsum Magnificat ® 

Laatste update ( 20 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.