Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929678





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD klaagt nieuwe misbruiken aan in Steenokkerzeel
19 december 2007

Socialisten zijn pas rijk als de anderen arm zijn.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 391.100
Ternat / Steenokkerzeel  19 december 2007

We vernemen van Lijst De Decker dat in de gemeente Steenokkerzeel ihet goed om leven is, als je bij de meerderheid hoort. Afgelopen weken is er al felle kritiek geweest op de riante wedde en vergoedingen van Yvette Luypart (sp.a).
Nu blijkt een ander rood vriendinnetje evengoed uit de gemeentelijke vetpotten te scheppen. Op de laatste gemeenteraad heeft LDD vastgesteld dat Amy G. in indisponibiliteit is geplaatst, en 60% van haar wedde bij de gemeente Steenokkerzeel zal blijven trekken. Maar tegelijk kan ze blijven zetelen als gemeenteraadslid  in de buurgemeente Zaventem, ziek of niet ziek?

Rechtvaardig?
Jurgen Vandenbranden (LDD): “Het kan dat burgemeester Servranckx en schepen Luypart onder één hoedje spelen, en gewoon verzuimen op te treden. Maar het blijft erg om weer vast te stellen dat zij die het beleid voeren als eersten de regels met voeten treden, en aan vriendjes en vriendinnetjes riante weddes, vergoedingen, zitpenningen kunnen bezorgen. Lijst Dedecker komt op voor een sociaal, maar ook voor een rechtvaardig beleid.”

LDD begrijpt de ontgoocheling van Amy, die bij de laatste federale verkiezingen op een tweede en dus verkiesbare plaats stond in Vlaams-Brabant, maar door de oplawaai die de socialisten te beurt viel, toch niet werd verkozen.  
Maar dat is voor Lijst Dedecker geen reden om de rekening door te schuiven naar de burgers van Steenokkerzeel. Als ze haar professionele verplichtingen niet na kan komen, kan ze niet tegelijk verder sleutelen aan haar politieke loopbaan.

Wie meer informatie wenst kan met Jurgen Vandenbranden van de LDD Steenokkerzeel  contact nemen op 0475 74 31 43

Laatste update ( 19 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.