Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929678





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Moderne Daens is de profiteurs meer dan beu.
19 december 2007

Zwakkeren moeten elkaar steunen tegen corruptie en onrecht.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 391.000
Ternat / Betekom 19 december 2007

Oproep tot financiële steun in de vorm van abonnees.
Ik zou liegen indien ik zou zeggen dat niemand mij / ons steunt, maar diegenen die dat doen hebben, net zoals wij, geen of onvoldoende centen zodat ze geen abonnee kunnen worden of ons financieel kunnen steunen.
Al mag ik mij dan ook als de moderne Daens bestempelen, ook wij moeten in leven kunnen blijven, en dat gaat op de huidige manier steeds moeilijker, Morsum Magnificat moet meer abonnees zien te werven. Steun de “Moderne Daens” en strijder tegen de corruptie, incompetentie en het machtsmisbruik

Volksmisleiding.
Hoe slecht het gaat met onze economie en wat de dagelijkse gevolgen van die neergaande spiraal voor een klein deel van de bevolking betekenen wordt door de pers wijselijk verzwegen, want, denk eraan, pers en politiek is één pot nat, ze wassen mekaar de handen om aan de macht te kunnen blijven, daarom strooien ze ons permanent zand in de ogen zodat quasi iedere Belg de demagogie niet meer ziet.
De volksmisleiding is door het samenspel tussen de pers en de politiek (door beiden dermate geraffineerd gebracht) zó groot, dat de meute het bos door de bomen niet meer ziet en laat begaan, mensen hebben zelfs de moed niet meer om te reageren.

Solidariteit in Wallonië - Egoïsme in Vlaanderen.
Dat de massa die van ons slecht en corrupt systeem, gesteund door de politiek profiteert, als een sluipend gif aanwoekert , een minderheid daarvan meer en meer de dupe en het slachtoffer is, kan blijkbaar niet gestopt worden.
Dat is nogal wiedes, de mentaliteit in Vlaanderen is er één van puur egoïsme en van “ikke en de rest kan stikken”, het formeel bewijs daarvan is wat er zich na de verkiezingen in België afspeelt, de solidaire Waalse minderheid dwingt de corrupte Vlaamse politieke bende, gesteund door Laken (uit financieel belang), plat op de buik te gaan liggen, Vlaanderen is het schoothondje van Wallonië.

Morsum Magnificat de oogspoeling.
Dagelijks komen zich duizend tot drieduizendvijfhonderd bezoekers, vooral van universiteiten uit België, Nederland, Duitsland, maar ook Advocaten, journalisten, banken, vakbonden, Architecten, Ingenieurs, Ministerie van Financiën, Europees Parlement, Europees Hof Straatsburg, etc. etc.  die gemiddeld vijf pagina’s downloaden op Morsum Magnificat de ogen spoelen, technische artikels bekijken en downloaden, maar vanaf het moment dat ze voor een artikel 0,069 euro  moeten betalen, daalt de belangstelling voor die artikels drastisch !

Profiteurs meer dan genoeg.
Tot op heden heeft Morsum Magnificat in alle gevallen gevolg gegeven aan de verzuchtingen van “onderdrukten”, sommigen zijn abonnee geworden, maar het overgrote deel komt bij mij aankloppen om zaken die zij zelf niet kunnen / durven aanpakken, aan te kaarten en dat beperkt zich niet tot Begijnendijk, het gaat zelfs om gevallen tot aan de Franse grens. 
Al beschouw ik mijzelf als de moderne Daens, toch heb ik door anderen, meestal belangloos, te helpen de woede van de gecorumpeerden, incompetenten en machtsmisbruikers op de hals gehaald. 
Het zijn vooral de ambtenaren die het op mij gemunt hebben, die worden door mijn acties aan ’t werk gezet en zoals u allemaal weet, kun je ambtenaren maar beter gerust laten, dat hebben ze liefst (de uitzonderingen die zelf ook last hebben met hun collega’s, bevestigen de regel).

Onterecht aan de politieke schandpaal.
De grootse bandiet tussen de politici is de Rotselaarse kroegbaas Dirk Claes die 309 burgemeesters in Vlaanderen heeft aangeschreven. In zijn brief staat te lezen dat ik samenwerk met het Vlaams Belang, de flagrante leugenaar is er daardoor in geslaagd om het grootste deel van mijn broodwinning af te nemen, ik ben geen lid van het Vlaams Belang en deze partij verleent geen enkele faciliteit aan Morsum Magnificat, ergo discrimineert de redactie evenzeer als de andere partijen vanwege de onafhankelijke koers.

Erik Verbeeck  -  De moderne DAENS (toevallig ook uit Aalst afkomstig).
Hoofdredacteur Morsum Magnificat en wellicht Staatsvijand n°1

Laatste update ( 20 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.