Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929678





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Forrez en Randstad één pot nat. Interimair onterecht aan de schandpaal.
15 december 2007

Beschuldigingen een vette kluif voor de vakbonden ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 388.500
Ternat / Beervelde / Brussel / Zillebeke 15 december 2007.

De bandenfirma Forrez nv uit Zillebeke liet zich, zonder veel moeite, als vierde bedrijf op een rij door “De Bende van Nijmegen” oplichten.  Niettegenstaande de verkoper kort daarvoor maar eventjes 1.000 euro opslag kreeg voor bewezen diensten aan Forrez, werd de beloning door de oplichting (door de Nederlanders) meteen omgezet in een ontslag.

Oplichting.
Frappant is dat banden Forrez nv, niet alleen tegen de Nederlanders klacht indiende, maar ook tegen de verkoper, ondertussen zit de man wel zonder werk.
Maar het ergste moet nog komen, hij staat nu ook bij Randstad op de zwarte lijst nadat Forrez nv in een telefoontje aan de bediende Ellen van Randstad te Gent diets maakte dat hun ex werknemer door hen (Forrez) beschuldigd wordt van oplichting, alsof het zó simpel is, de man werd nog niets eens ondervraagd, laat staan veroordeeld  !

Randstad.
Bij Randstad zitten ze wel met de zaak verveeld maar ondertussen zit de werknemer, die blijkbaar bij Forrez via Randstad was tewerkgesteld, totaal geblokkeerd en zonder werk. In Heist-op-den-Berg kon hij aan de slag, maar door de Randstadstempel is dat ook niet doorgegaan.

Vakbonden.
We vragen ons af waar de vakbonden en het centrum voor racisme en gelijke kansen blijven, als dat hier allemaal kan als ge (denkt) veel geld te hebben.  Ondertussen zijn de Nederlandse oplichters en hun Belgische handlangers van Lian Trading nog altijd buiten schot gebleven.

Lees hier het dagartikel Forrez en Randstad - voor betalende abonnees -

Meer in Morsum Magnificat 149.

Verbeeck Erik ©
Morsum Magnificat ®

www.morse-press.be

Laatste update ( 17 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.