Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929680





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lijst De Decker hijst hele sloep aan boord.
12 december 2007
SP.a.Club stapt te Tienen over naar LDD.


Bezoekers Website Morsum Magnificat : 386.200

+++
Persbericht van LDD van 11 december 2007.

Maandagavond zijn het ganse bestuur van 6 leden en meerdere leden van de sp.a van Sint-Margriete- Houtem overgestapt naar Lijst Dedecker. Sint-Margriete- Houtem is een deelgemeente van Tienen.
De sp.a afdeling is ook de motor achter de zeer actieve lokale socialistische gepensioneerdenbond, die meer dan honderd leden telt, en voortaan onafhankelijk zal verder werken. Lucien Dewaelheyns, die 69 is, was bijna 20 jaar voorzitter van deze sp.a - afdeling en maakt samen met ondervoorzitter Etienne Happaerts en secretaris Roger Lenaerts vanaf heden integraal deel uit van het Tiense bestuur van Lijst Dedecker.

Actieve gepensioneerden voelden zich verwaarloosd
Voorzitter Lucien Dewaelheyns : "Onze mensen en gans onze deelgemeente bleven te lang in de kou staan en nu kiezen we resoluut voor gezond verstand en rechtlijnigheid in de politiek. Alle traditionele partijen hebben de voorbije 20 jaar onze deelgemeente systematisch verwaarloosd. Bovendien is de sp.a top de voorbije jaren totaal van haar basis vervreemd. Onze lokale socialistische gepensioneerdenbond, die meer dan 100 leden telt, wordt vanaf nu politiek neutraal, maar we zullen hen zeker overhalen voortaan te kiezen voor gezond verstand. Wij willen samen met onze kopman Stef Goris voor 2012 een sterke en evenwichtige Tiense LDD-ploeg uitbouwen, die ook oog zal hebben voor de kleine deelgemeenten en haar inwoners."
Lucien Dewaelheyns behaalde meer dan 400 voorkeurstemmen en is 2de sp.a opvolger voor de gemeenteraad van Tienen. 

LDD-Tienen niet te stuiten.
De Tiense LDD-voorzitter Stef Goris, die samen met LDD-regiovoorzitter Peter Reekmans de overstap beklonk, is in zijn nopjes. " Het succesverhaal van LDD in Vlaams-Brabant is bljkbaar niet te stoppen. Kort na Nieuwjaar stel ik mijn voltallig Tiens LDD-bestuur aan de pers voor. Want er lopen nog gesprekken met mensen uit zowel Sp.a als Open Vld kringen. Eind volgende week hoop ik nog een belangrijke overstap hier in Tienen te kunnen aankondigen.”
+++

NVDR - Morsum Magnificat :
Vlaams Belang tanend.
Het bewijs dat het Vlaams Belang aan belangstelling verliest is hier nog eens geleverd, maar de top van die partij wil dat tegen beter weten nog niet zien,  eigen blindheid eerst ?

www.morse-press.be

Laatste update ( 13 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.