Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929680





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Onderzoeksrechter beschuldigd van moord : in doofpot.
12 december 2007

Hoge Raad Justitie kan niets ondernemen


Bezoekers website Morsum Magnificat : 386.200
Ternat, 12 december ’07.

De melding van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat aan de Hoge Raad voor de Justitie en het bezoek aan die Raad van 03 december 2007 is een maat voor niets geweest, de Hoge Raad voor de Justitie kan niets concreet ondernemen omdat geen van de betrokken partijen opnieuw, om tweeërlei redenen, klacht wil indienen.

Arts.
U zal zich onze artikels in MM 147 en 148 herinneren waarbij een dokter er zich tegen verzette dat een onderzoeksrechter een bejaarde patiënt zou ondervragen. De onderzoeksrechter legde het doktersattest naast zich neer en trok toch met een griffier naar de patiënt die tijdens de ondervraging stierf, de Arts beschuldigde daarop de Onderzoeksrechter van moord.

Bedreigd.
De Arts diende zelfs klacht in maar het Parket bedreigde de zoon van het slachtoffer ermee mistoestanden in diens commerciële activiteiten (witloofbedrijf)  te zullen blootleggen, wat de zoon fiscaal zou kraken.  Daarop smeekte de zoon bij de Arts om de klacht tegen de Onderzoeksrechter in te trekken, wat blijkbaar gebeurde, maar de Arts mopperde dat de bedrijfsactiviteiten blijkbaar voorrang hadden op de moord op zijn moeder !!

Hoge Raad Justitie.
Morsum Magnificat werd van deze zaak op de hoogte gebracht en klaagde deze aan bij de Voorzitter van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, de Procureur generaal bij het Hof van Beroep (die trouwens nooit reageerde) en de Hoge Raad voor de Justitie aan de Louisalaan, 65 te 1000 Brussel.
Daarop werd Morsum Magnificat op 03 december 2007 uitgenodigd bij de Advies en onderzoekscommissie van de Hoge Raad (zie MM 148).
Omdat het over  een Onderzoeksrechter in Leuven gaat en niet persé de zoon van het slachtoffer diende te worden betrokken, maakte de hoofdredacteur van Morsum Magnificat de naam van de Arts bekend.

Bevestigd.
Alhoewel de Arts de eerder gedane belofte aan de zoon van het slachtoffer niet wil herzien, dus geen hernieuwde klacht tegen de Onderzoeksrechter om de gekende reden wil indienen, heeft de Arts toch de echtheid van het verhaal aan de Hoge Raad voor de Justitie bevestigd, de geloofwaardigheid  van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat is dus niet in vraag.

Tweede dossier.
Wegens de recente uitspraken van Dirk Claes in Het Nieuwsblad, waaruit blijkt dat de Rotselaarse herbergier over informatie uit dossiers die bij het Leuvens Parket liggen moet beschikken, diende de hoofdredacteur van Morsum Magnificat een tweede dossier in bij de Hoge Raad voor de Justitie.
De scheiding der machten bij de Leuvense Justitie blijkt flinterdun te zijn, daarvan krijgt Morsum Magnificat steeds meer bewijzen, Procureurs en Substituten die de kroeg van Dirk Claes bezoeken moeten met de uitspraken van Dirk Claes in Het Nieuwsblad rekening houden.

Verbeeck Erik ©

 www.morse-press.be

Laatste update ( 12 december 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.