Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929673





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mercedes Aalst verliest ster : MM Publiceert nu fotos UPDATE 1
07 december 2007
Bevindingen aan de Technische Inspectie overgemaakt


Bezoekers website Morsum Magnificat : 383.600
Ternat / Aalst 07 december 2007

Update 1-  08.12.07 - 12:00u
Meneer Haesevoets (Mercedes Aalst) moet niet ongerust zijn dat er niets gepubliceerd zal worden, het fotoverslag is vandaag overgemaakt aan de Technische Inspecties van Oost-Vlaanderen (bevoegd voor Aalst) Antwerpen (bevoegd voor IBO  Mechelen) en Limburg (bevoegd voor IMW Tessenderlo).
Anderzijds weze het de Mercedes verantwoordelijke ook duidelijk, dat intimidatie niets uithaalt, óók Mercedes Aalst moet als bouwheer toezien op de veiligheid en dat laat te wensen over, de foto's bewijzen dat. 
Erik verbeeck
Freelance onafhankelijk onderzoeksjournalist
 


Op 6 december 2007 wordt de redactie van Morsum Magnificat om 15:26u opgebeld door Chris Haesevoets van Mercedes Aalst, de man is duidelijk geïrriteerd omdat hij nog altijd niets op de website van Morsum Magnificat ziet.  Hij zei in één adem, dat het plezierig zou zijn dat zij zouden lezen, dat de werf onveilig is, er zitten een paar mensen te wachten zegt Haesevoets spottend.
Zoals aan de veiligheid op de Mercedes Aalst werf te zien, kijken ze daar qua veiligheid alvast niet nauw, maar bij Morsum Magnificat kunnen ze geen wonderen doen, goed werk kost nu eenmaal tijd.

Compromitterende foto’s.
Toen de veiligheidscoördinator van Bureau Nivelles (SGS) op 6 december de werf verliet stond de hoofdredacteur van Morsum Magnificat Josef DS op te wachten om hem op enkele onveilige situaties te wijzen.  Het ging over het werken in de gondels zonder dat de werknemers PBM dragen, het daarbij nogal frappant was dat de verantwoordelijke van IBO nota bene met zijn neus bij de feiten stond (foto’s in bezit).  De veiligheidscoördinator trok daarop terug naar de werf om ze daar van het nieuws op de hoogte te brengen, later zei Josef dat hij één en ander bijkomend op zijn rapport heeft bijgeschreven.

Foto’s naar WASO.
Haesevoets moet nu niet meer wachten op ons artikel, dat is uiteraard al verschenen, maar omdat Mercedes Aalst geen 50,00 euro over heeft om abonnee te worden, kunnen ze de artikels niet lezen.
De uitgever van Morsum Magnificat  (www.morse-press.be) werd door derden wel al geraadpleegd hoe men abonnee kan worden, maar daar bleef het bij.

Openbare orde.
Chris Haesevoets kan nu tevreden zijn, wij hebben niet alleen geschreven, maar publiceren nu ook een aantal foto’s, éen foto zegt immers meer dan duizend woorden zeggen de Chinezen, we zullen dat nu ook aan de Duitsers diets maken.
Zoals weer blijkt uit het ongeval met de kraan van Kranen Michielsens, is de veiligheid van openbare orde en dat gaat iedereen aan, ook Mercedes Aalst.  D
e foto’s worden samen met wat uitleg  eveneens aan de betreffende Technische Inspecties overgemaakt.

Zie hier de Mercedes Aalst compromitterende fotos

Erik Verbeeck ©

www.morse-press.be

Laatste update ( 10 december 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.