Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926621

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ik kies voor een onafhankelijk Vlaanderen.
07 december 2007
Wallonië verplicht Vlaamse bedrijven volgens Franse Normen te werken.


PERSBERICHT 07 December 2007  PDF versie met foto  / Vlaams paspoort

In 2006 stuurden verschillende Waalse Overheden prijsaanvragen aan Vlaamse bedrijven, waarbij niet alleen de taalwetgeving werd overtreden, maar ook de wetten inzake de aanbestedingen en de Belgische Normen.
Op het Kabinet van de Vlaams Minister President YVES LETERME scheepten twee Juristen (D’Hondt en Declercq) het klagende bedrijf af met de kwinkslag : “ Dat is een Nationale materie”

Offertevraag gestopt.
In één geval stapte het bedrijf zelfs naar een Advocaat en liet de offerte stil leggen, de burgemeester van Ville de Chatelet diende toe te geven, maar het Vlaams bedrijf kreeg geen nieuwe prijsvraag.
IDEA te Mons negeerde alle aantijgingen en er werden installaties gebouwd die in Frankrijk worden toegelaten, maar absoluut strijdig zijn met de Belgische normen.

Ja, Vlaanderen onafhankelijk.
Wanneer de Walen Vlaamse bedrijven conditio sine qua non verplichten om in Wallonië technische of andere installaties te bouwen die moeten voldoen aan de (minderwaardige) Franse normen en de  Vlaamse bedrijven die dat weigeren worden uitgesloten, is de keuze heel gemakkelijk geworden : Vlaanderen Onafhankelijk.

Yves Leterme nooit President in Vlaanderen
Het Vlaamse bedrijf heeft zich, gewapend met enkele concrete dossiers, naar het Martelarenplein begeven waar zij in de poepchique kantoren van ondermeer Jurist D’Hondt werden ontvangen, maar het resultaat was nihil ! Het bedrijf is bij gebrek aan opdrachten ondertussen op de fles gegaan.
Waalse bedrijven werden in Vlaamse gemeenten, waar CD&V politici aan de “Macht” zijn, met open armen binnengehaald. YVES LETERME mag nooit President van Vlaanderen worden.   LETERME is een achterbaks politicus en heeft bewezen de vereiste kwaliteiten niet te bezitten.

Onder de foto / Vlaams paspoort :
Ja ik kies voor een onafhankelijk Vlaanderen  maar zonder Yves Leterme als President !
 

 

Mars op Laken.
De Koning volgt de beslissing van de Vlaamse kiezers niet, de Vlamingen moeten nú een mars op Laken organiseren en hun ongenoegen laten zien ! 

www.morse-press.be

Laatste update ( 07 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.