Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929673





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Leiding Vlaams Belang moet dringend basis herstructureren.
07 december 2007

In propaganda naar bepaalde bevolkingsgroepen zijn ze goed.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 383.200
Ternat 6 december 2007.

Met haar persbericht over de tweedaagse viering van het 30 jarige bestaan van de partij (Blok en Belang samen) die aan de Zuiderdokken te Antwerpen op 09 december wordt gehouden,  bewijst het Vlaams Belang dat ze een goed werkende propagandamachine hebben waarmee ze een bepaald deel van de bevolking hebben kunnen bereiken, maar dát potentieel lijkt bereikt te zijn.
Uit de laatste verkiezingen blijkt dat hun potentieel aan aanhangers de top heeft bereikt en eerder in dalende lijn gaat, zoals een kiezer in Schoten op haar Antwerps tegen Dewinter zei : “Jullie kunnen niet vejer” .

Propaganda.

Het Vlaams Belang is blijkbaar erg goed in het organiseren van allerlei evenementen en samenkomsten waarin dan met veel bombarie denkpistes en uitgangspunten van de partij worden uiteengezet, maar op het gemeentelijk vlak faalt het Vlaams Belang bijna overal, het succes van Lijst Dedecker is daarvan een bevestiging. Anderzijds zitten er bij het Vlaams Belang wel enkele goede elementen, maar die vinden we in alle partijen, het is het geheel dat telt, niet de individualisten.

Lijst Dedecker.
Recent zijn tientallen Vlaams Belangers overgelopen naar LDD, maar daar zegt men ons dat ze wel degelijk filteren en ze niet alle kandidaten aan boord nemen.

Penningmeesters.
Een ander bericht welk ons bereikt is ook minder goed voor het imago van het Vlaams Belang, eerder hadden we al gehoord dat er in Herent problemen waren met de penningmeester, maar dat is blijkbaar geen alleenstaand geval, dat blijkt nu ook in een Limburgse gemeente zo te zijn.
Het Vlaams Belang plaatste een opdracht bij een bedrijf, maar nu het factuur moet betaald worden maken ze zich er al twee weken vanaf met de kwinkslag dat er een nieuwe penningmeester is en dat de KBC moeilijk doet met de nieuwe volmachten en steeds opnieuw documenten vraagt, als we dat niet geloven, dan maken ze ons wellicht wel iets anders wijs, klinkt het bij de crediteur.

Wordt wellicht vervolgd in MM 149.

Verbeeck Erik  ©

www.morse-press.be

Laatste update ( 07 december 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.