Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929570





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herbergier van Rotselaar compromitteert Leuvense Procureur .
03 december 2007

Brief naar Procureur Ivo Carmen in te familiaire stijl.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 380.400
Ternat / Rotselaar 03 december 2007.

Het recente artikel in Het Nieuwsblad van 24 november 2007, waarin gatlikjournalist Bart Claes (Het Nieuwsblad) de pen van de Rotselaarse kroegbaas Dirk Claes mag hanteren, is de druppel die de emmer doet overlopen.

Dossiers Parket.
In dat artikel doet Dirk Claes uitspraken over lopende dossiers bij het Parket te Leuven waarin, wie dan ook, tot wanneer het onderzoek is afgesloten niemand inzage kan hebben, zélfs de betrokkene niet. Het is dan ook volstrekt abnormaal dat Dirk Claes dat wel kan.

Nieuw dossier bij de Hoge Raad.
De hoofdredacteur van Morsum Magnificat, waar het door het radioactief incident van de basisschool te Rotselaar Heikant allemaal om draait, wordt door Dirk Claes sindsdien achterbaks de nek omgedraaid, Claes is daarin al gedeeltelijk geslaagd, maar daarvoor diende de meester manipulator twee burgemeesters voor zijn kar te spannen.   Maar Claes gaat nog verder, nu wil hij aantonen dat hij de vrije meningsuiting, de rechten van de mens en zelfs de persvrijheid aan banden kan leggen, daarvoor heeft hij blijkbaar contacten met het Leuvens Parket.

Compromitterende brief.
Het is bekend dat de Leuvense Procureur des Konings Ivo Carmen een bezoeker is van het café van Dirk Claes te Wezemaal, we hebben daarvan getuigen, waarvan één schriftelijke, maar dát is wat ons betreft geen probleem, ware het niet dat enkele maanden nadien Dirk Claes een vrij familiaire brief aan diezelfde Procureur schrijft, een brief die één persoon met diverse leugens aan de schandpaal nagelt.
Bovendien is de brief in een stijl geschreven die onaanvaardbaar is en getuigt dat Dirk Claes de procureur béter moet kennen dan een willekeurige café klant, de uitspraak in de gazet van 24 november is daarvoor opnieuw een aanwijzing.
De hoofdredacteur van Morsum Magnificat heeft nu een nieuw dossier bij de Hoge Raad voor de Justitie ingediend, de invloed van de politiek op de Leuvense Justitie moet een einde nemen, ook diverse Advocaten van de Balie te Leuven beklagen zich in dezelfde zin.

Lees hier de brief die Dirk Claes aan procureur Carmen op 25 mei 2005 schreef en waarvan de inhoud met een Persmap van 75 bladzijden werd weerlegd.

Verbeeck Erik ©
Hoofdredacteur Morsum Magnificat

www.morse-press.be

Laatste update ( 03 december 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.