Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929454





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Rotselaar Mena : Nieuwe vragen aan gangsterbank Dexia
29 november 2007
Hoeveel bouwmisdrijven in het MENA project ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 377.500
Ternat / Rotselaar / Brussel 29 november 2007.

Dexia vindt het helemaal niet nodig om op vragen van Morsum Magnificat, die op 20 november aan de persdienst van Dexia inzake Mena werden gesteld, te antwoorden.
Vandaag werd Dexia daaraan herinnerd én er werden enkele bijkomende vragen gesteld omtrent mogelijke bouwovertredingen die in het Mena project werden begaan.

Parket Leuven.
In de gazet Het Nieuwsblad mocht Dirk Claes de pen van de gatlikjournalist Bart Claes (Het Nieuwsblad) hanteren, Claes schreef dat het Parket te Leuven de torenhoge dossiers van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat niet blijft pikken.
Het zit er dik in dat het Parket van Leuven opnieuw een dossier van Morsum Magnificat toegestuurd krijgt met mogelijke bouwovertredingen die bij het Mena project werden begaan en een bouwovertreding is óók een misdrijf en dat kan het Parket van Leuven niet naast zich neerleggen, óók al is Dirk Claes er maar zijdelings bij betrokken !

Meldingen.
Het Parket van Leuven kan, zoals dat reeds het geval was, ten voordele van Claes, de Wet niet naast zich neer blijven leggen en het Parket te Leuven dient ook de Wet van 23 maart 1999 art. 10,022 (Inwerkingtreding 06-04-1999) te respecteren.
Het Parket van Leuven kan misschien beter Dirk Claes tot de orde roepen, op die manier zullen er minder klachten / dossiers binnen komen.
Niet iedereen laat zich door Dirk Claes opvreten, zéker de hoofdredacteur van Morsum Magnificat niet, of is de Wet bij het Parket van Leuven toch niet gelijk voor alle Belgen ?

Erik Verbeeck
Hoofredacteur Morsum Magnificat

www.morse-press.be

Laatste update ( 29 november 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.