Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Het Nieuwsblad van 24 november OCMW Begijnendijk : Een reactie
25 november 2007

Brief aan journalist Bart Claes.


25 november 2007 - Aan Bart Claes - Journalist van Het Nieuwsblad.
Artikel "Naar Europees Hof voor een leefloon" van 24 november 2007

Sta mij toe U te geluk te wensen met de inhoud van het hierboven aangehaalde artikel. Hiervoor zal men U zeker dienen te belonen met, als daar zijn : loonverhoging, legale tegemoetkomingen, extra verlofdagen, buitengewone vergoedingen onder de vorm van cadeaucheques enz. U kunt daarvoor Uw hoofdredacteur aanspreken, die zeer zeker ook in zijn nopjes zal zijn en, indien dat niet lukt, kunt zich misschien wenden tot het Begijnendijks OCMW en Dirk Claes die tenslotte indirect worden gelauwerd.

U heeft kans gezien betrokkenen, opnieuw, in een slecht daglicht te stellen en tegelijkertijd het OCMW van Begijnendijk en Dirk Claes "heilig" te verklaren.   Noemt men dat niet objectiviteit ?

Het geheel is een artikel geworden dat bol staat van halve waarheden en niet gepubliceerde feiten, een politicus zou het niet beter gedaan hebben. Misschien toch Uw roeping gemist ?? Of misschien teveel in contact geweest met mannekes ŕ  la Dirkske Claes.  Hoewel,  daar bent U te klein en inhoudloos voor, kortom een nitwit.  

U hoeft wellicht geen rekening te houden met een verzoek tot recht van antwoord aangezien men dat moet zien als een mogelijkheid bij artikels van echte journalisten die impact hebben op een situatie, iets wat van U gelukkig niet gezegd kan worden want dan zou er misschien échte schade zijn geweest.

Ik heb eraan gehouden U van mijn zienswijze op de hoogte te stellen en verblijf inmiddels

Tot slot toch nog dit : Mw. Lisette Verbeeck kan het woord beroepsgeheim -in dit geval overigens misplaatst gebruikt want voorzitter spelen van een OCMW is geen beroep- al uitspreken -of zijn het Uw woorden-, maar kan ze het ook al schrijven?

Naam en adres op de redactie van Morsum Magnificat  bekend.

www.morse-press.be

Laatste update ( 21 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.