Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
11871340

Laatste artikelen
Op avontuur met Infrabel / NMBS : Waarom reed treinbestuurder door rood sein?P1
Geneeskunde voor het volk: Balans na 2 jaar corona.
Open-Vld en de Sihame El Kaouakibi affaire.
CD&V : Ook een Katrien Partyka zou beter opstappen.
Burgemeester van Molenbeek geeft gen toelating voor wandeling Vlaams Belang en Wilders-Update1
Tienen: Waterontharders worden elektrisch aangesloten via ZLVS-Update1
22 januari 2022
Waterontharders mogen toch aangesloten op differentieel van 300 mA.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.637.300
Tienen 22 januari 2022 

Aquatap.
Het onderzoek verloopt nog steeds moeizaam, een verhelderende uitleg krijgen we van Kris L. van Aquatap uit Beerse. Het is nu heel duidelijk dat de gebruikershandleiding van de Aqua-O-Matic die wij bij de gelijkaardige NORDICO toestellen aantreffen en waarin R. Van Marcke uit Kortrijk als verdeler voorkomt, totaal niets met de effectieve installatie van de aanwezige toestellen te maken heeft. Het is ook duidelijk dat het in deze lastig is om door het bos de bomen te zien, het artikel wordt asap met de laatste informatie aangepast. Van Van Marcke hebben we nog altijd niets gehoord. 
-- Einde update 1
11:30 24/01/2022  

Wijziging  kop artikel.
Tienen: Waterontharders worden elektrisch aangesloten via ZLVS.
Het moet blijken dat de handleiding die bij de waterontharders aanwezig is van de Aqua-O-Matic van R.Van Marcke is, maar de vier  toestellen zijn van het merk Nordico. Daarbuiten vinden we een tweede gebruiksaanwijzing van een toestel Flamengo C, waarvan de fabrikant in die brochure niet zien is, maar op het internet verwijst naar Nord Rhein Water in Alken. De vier toestellen lijken identiek op deze van Nordico.
Einde wijziging
15:22 23/01/2022  

Welke moeite we ook hebben gedaan om bij de Van Marcke in Kortrijk iemand aan de telefoon te krijgen die op onze vragen kon antwoorden, het draaide uit op een sisser. In die pogingen die meer dan een uur in beslag hebben genomen, werden we door het onthaal tot drie keer toe doorgeschakeld met werknemers die technisch niet in de mogelijkheid waren om onze technische vragen te beantwoorden. Het onthaal in Kortrijk schakelde daarvoor door naar het magazijn in Tienen en Diest! De public relation, Iris Dochy, was niet te bereiken en op een ingesproken bericht werd niet gereageerd! Op onze vraag " verbindt mij dan door met de directie kregen we de reactie dat het personeel dat niet mag! Dat zijn Chinees / Russische toestanden, foei, foei, Van Marcke.

Beveiliging.
Aan de Oplintersesteenweg 217A werden in 2016 vier waterontharders Aqua-O-Matic - later blijken het toestellen van Nordico van Aquatap te zijn - geplaatst die op een totaal foute wijze op het elektrisch net werden aangesloten, wie die vier stopcontacten heeft geplaatst hebben we tot op heden niet kunnen achterhalen. De verhuurder/eigenaar, waarvan onder andere Bouwbedrijf Andries, weigert daarover informatie te verstrekken, het bouwbedrijf Andries dat mede-eigenaar is, verwijst naar de andere mede-eigenaar -de voormalige zaakvoerders en hun advocaat Sonia H.-. Omdat de verhuurder met de tussenkomst van een vermeende elektricien ook in de fout gaat, heeft n van de huurders, om veiligheidsredenen, nu zlf het heft in handen moeten nemen .... 

De zogenaamde vakmannen / vrouwen hebben we bij deze installatie in Tienen nog altijd niet gevonden. Ook bij Van Marcke kregen we die niet aan de telefoon !


Meer volgt asap in MM-315-03 we zijn de gazet niet die moet leven van de publiciteit en de abonnees, abonnees die wij niet hebben, zelfs niet willen hebben! We worden niet financieel gesteund maar politici maken bij Morsum Magnificat dan ook zeker de dienst niet uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 01-22-8289
Geplaatst: 13:42 22/01/2022

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 25 januari 2022 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.