Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
11871719

Laatste artikelen
Op avontuur met Infrabel / NMBS : Waarom reed treinbestuurder door rood sein?P1
Geneeskunde voor het volk: Balans na 2 jaar corona.
Open-Vld en de Sihame El Kaouakibi affaire.
CD&V : Ook een Katrien Partyka zou beter opstappen.
Burgemeester van Molenbeek geeft gen toelating voor wandeling Vlaams Belang en Wilders-Update1
Wolvenschrikdraden: Als de dragers van het systeem moeten zwijgen....
22 januari 2022
Wordt Morsum Magnificat door de linkse journalisten weer in het rechtse kamp geduwd? 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 10.597.300
Tienen 22 januari 2022 

Noch TV Limburg, noch Het -eigen, red- Belang van Limburg -HBVL-, noch het Nieuwsblad mogen van hun broodheren en de Paywall -kassa, kassa- niet brengen dat de Vlaamse Regering onder impuls van Koen Van den Heuvel -CD&V- en opvolgster Zuhal Demir -N-VA- onterecht met Vlaams belastinggeld 75.000 euro subsidies betaalde voor Wolvenschrikdraden die niet voldoen aan de wet -AREI- waardoor zich op de koop toe ook nog veel schadegevallen hebben kunnen voordoen. Werkneemster van HBVL liet zich door het kabinet Demir misleiden en Dirk Coosemans, die beweert iets van elektriciteit te kennen, heeft zich altijd al liever ingelaten met lijkenpikkerij, dat lokt veel meer lezers en kassa, kassa ... Pas nadat Morsum Magnificat Zual Demir daarover in Bokrijk aanpakte is men op het kabinet dankzij Morsum Magnificat wakker geworden.

Vlaams Belang.
Morsum Magnificat heeft nu het resultaat van haar onderzoek overgemaakt aan Filip Dewinter van het Vlaams Belang, Morsum Magnificat zal nu door de linkse werknemers van de gazetten wel weer als "rechts" gebrandmerkt worden ... pff of we daarvan wakker liggen! Welke kleur de minister daarover interpelleert maakt niet uit, als de kat maar muizen vangt. De Winter heeft belooft een parlementaire vraag te stellen en het antwoord van de minister te bezorgen, meer moet dat niet zijn.

Antwoorden op vragen.
Hopelijk heeft Dewinter meer succes, immers, Jean-Marie Dedecker stelde aan Tinne Van der Straeten -Groen- in april 2021 een vraag maar er is na 9 maanden nog steeds geen antwoord gekomen ...
 
Meer volgt nog asap we zijn de gazetten niet die moeten leven van sensatie, lijkenpikkerij, publiciteit en de abonnees, abonnees die Morsum Magnificat niet heeft, zelfs niet wil hebben! We worden niet financieel gesteund, politici maken bij Morsum Magnificat dan ook zeker de dienst niet uit, Morsum Magnificat is exclusief en verdient veel meer steun. 

Artikel: 01-22-8287
Geplaatst: 9:56 22/01/2022

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 januari 2022 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.