Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10118039

Laatste artikelen
MIVB-net zal hinder ondervinden op 06 december 2021.
Tienen laagspanning : Schot voor de boeg van burgemeester Partyka.
Tienen stelt vanaf maandag de parking van het vaccinatiecentrum open.
Tienen: Doorgang Aarschotsesteenweg nog een week versperd.
Justitiepaleis Leuven: Chaos om zittingen te organiseren.
Tienen / Vissenaken : heropening speeltuin Kronkelland-MM-312-04
20 oktober 2021
Ons dorp leeft schonk duo schommel die door stad Tienen werd geplaatst.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 9.799.000
Tienen / Vissenaken 20 oktober 2021


Vandaag trok de Tiense Schepen van vrije tijd Wim Bergé -CD&V- naar speeltuin Kronkelland om de vernieuwde speeltuin feestelijk te openen, het lintjesknippen gebeurde niet door de Schepen, maar door de kinderen die elk een stukje lint meekregen. Ook Schepen Tom Roovers -Groen- was voor de gelegenheid naar Vissenaken afgezakt, muzikanten mochten niet ontbreken, ze produceerden vlotjes 80 dBA,. Ondanks de ongunstige weergoden was er voor iedereen een gratis ijsje.

Kandidaten om het lintje door te knippen waren er genoeg, één van de kinderen mocht het doen, maar omdat er geen schriftelijke toelating was van de ouders, hebben we de gezichten gemaskeerd. Aanwezige Schepenen waren Wim Bergé -CD&V- en Tom Roovers -Groen- die zijn foto op de website van Tienen ook wel eens mag vernieuwen.  

Speeltuigen lijken veilig.
Tot spijt van wie het benijdt, kijkt Morsum Magnificat altijd en overal naar de veiligheid, ook hier was dat het geval, immers ook speeltuigen moeten veilig gebruikt kunnen worden. In het verleden, onder meer op 15 september 2015 is deze redactie op dat vlak al in aanvaring gekomen met Tremelo waar uit een onderzoek van deze redactie bleek dat de speeltuigen niet veilig waren wat later in een audit te berde kwam. Maar in Vissenaken lijkt het allemaal in orde, we hebben aan de algemeen directeur inzage gevraagd van de documenten die op de speeltoestellen betrekking hebben. 

In de marge.
Schepen Wim Bergé heeft in het verleden nog onder Hugo Vandenberghe -CD&V- gediend, we hebben Wim Bergé daarover nog iets verteld waarvan hij niet op de hoogte was, het is wel al even geleden, we brachten er op 28 september 2008 een artikel over. Voor de goede, Schepen Wim Bergé is in dat dossier destijds nooit in beeld gekomen. 


Het beloofde gratis ijsje was er effectief. 

Meer volgt asap in MM-312-05 we zijn de gazet niet, we werven geen abonnees, we worden niet financieel gesteund en politici maken bij Morsum Magnificat de dienst niét uit.

Artikel: 10-21-8186
Geplaatst: 21:32 20/10/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 24 oktober 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.