Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10118119





Laatste artikelen
MIVB-net zal hinder ondervinden op 06 december 2021.
Tienen laagspanning : Schot voor de boeg van burgemeester Partyka.
Tienen stelt vanaf maandag de parking van het vaccinatiecentrum open.
Tienen: Doorgang Aarschotsesteenweg nog een week versperd.
Justitiepaleis Leuven: Chaos om zittingen te organiseren.
Nieuwe Morsum Magnificat in wording binnenkort toch een feit?
30 juni 2021
Saul's Place werkt al drie jaar aan de nieuwe Morsum Magnificat website. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.916.000
Breda 30 juni 2021

Morsum Magnificat naar 9.000.000 paginabezoekers.

Na de befaamde ICT'er uit Oostende Fréderic E. die met zijn ICT bedrijfje Flexima via advocaat David Gailliaert al jaren met verschillende rechtszaken in de gordijnen hangt met Telenet, zou een andere zogenaamde specialist uit Turnhout Kurt K. het wel eens oplossen. Kurt K. hield ons met heel wat niet ingeloste beloften van november 2020 tot juni 2021 aan het lijntje, van de vele beloften kwam niets in huis, maar het heeft ons geen euro gekost. Kurt hielp ons wel met een deeltje van onze goederen van Aalter naar Herzele te verhuizen, maar de man heeft zich vergist in het feit dat de oude "Mambo" waarmee de website van Morsum Magnificat is opgebouwd, niet naar de nieuwe systemen kan geconverteerd.

Nieuwe domeinnaam.

Fréderic E. liet ons bij Combell een nieuwe domeinnaam registreren en bepaalde programma's aankopen, allemaal kosten op 't sterfhuis, het heeft ons tweehonderd euro gekost, allemaal verloren, inclusief de nieuwe domeinnaam.

Saul's Place.

Saul Van der Bijl uit Breda, in de zaak Krizman en de Bende van Nijvel een oude bekende van Morsum Magnificat, is sinds drie jaar, als tegenprestatie voor de zaak Krizman, bezig om een nieuwe website voor Morsum Magnificat op poten te zetten, echter, er zijn ter zake nog geen overeenkomsten gemaakt, ook niet wat de hosting betreft! Of Morsum Magnificat ooit nog een nieuwe website zal krijgen is de vraag, bij Sauls PLace ziet u een preview van de nieuwe Morsum Magnificat .... of dit ooit werkelijkheid wordt betwijfelen we.

Meer volgt misschien, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en werven ook geen abonnees! 

Artikel: 06-21-8093
Geplaatst: 9:51 30/06/2021

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.