Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10118195

Laatste artikelen
MIVB-net zal hinder ondervinden op 06 december 2021.
Tienen laagspanning : Schot voor de boeg van burgemeester Partyka.
Tienen stelt vanaf maandag de parking van het vaccinatiecentrum open.
Tienen: Doorgang Aarschotsesteenweg nog een week versperd.
Justitiepaleis Leuven: Chaos om zittingen te organiseren.
Morsum Magnificat beklaagt zich via 1700 over Ombudsman Bart Weekers
18 juni 2021
Klacht bij ombudsdienst over huurdersbond na vier maanden zonder antwoord.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.758.900
Tienen 18 juni 2021.

De "Huurdersbonden" worden door de Vlaamse Regering flink financieel ondersteund en zijn dan ook geacht om leden huurders met raad en daad te ondersteunen, we zeggen wel "geacht", die ondersteuning doen de huurdersbonden erg selectief. Bij de huurdersbonden hebben ze heel graag "ja" knikkers, maar van assertieve leden die k, misschien wel meer kennis van zaken hebben, zijn de huurdersbonden, zoals van de auteur van dit artikel, vies!.

Vlaamse Regering broodheer.

De auteur van dit artikel onderzoekt al meer dan vijf jaar de problemen op de huurmarkt en kent perfect de reden van de malaise op de huurmarkt, de schuldigen zijn vooral te zoeken bij de lokale besturen en de facto ook de -p-overheid die de huurdersbonden flink subsidieert! Wie zal durven beweren dat de broodheren de handel en wandel van de huurdersbonden en de huurplatformen niet zouden bespelen, idem dito met de universiteiten KU-Leuven -HIVA-, UAntwerpen, RUGent, etc, zij voeren talloze met belastinggeld betaalde onderzoeken, vaak onderzoeken naar reeds lang bekende feiten. 

Vlaams Ombudsman Bart Weekers - foto Erik Verbeeck -.  

Huurdersbond Oost- Vlaanderen weigert advies aan lid.

De auteur van dit artikel is lid van de huurdersbond en omwille van het feit dat Morsum Magnificat de subsidies die de Vlaamse Regering aan de huurderbonden toekent, op 13 juli 2020 publiceerde was voldoende reden om dat lid uit te sluiten! Dat werd door de voorzitter van de huurdersbond met een brief van 7 april 2020 bevestigd !  Daarom werd op 17 februari 2021 mede document EVS21021395 een gemotiveerde klacht bij de Vlaamse Ombudsman geplaatst, maar tot op heden heeft Bart Weekers noch iemand van de Vlaamse Ombudsdienst gereageerd. Bart Weekers reageert ook niet via diens GSM, daarom werden de grieven van de klager-s- via de 1700 lijn gemeld.  

Meer volgt misschien nog, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en we werven ook geen abonnees! 

Artikel n: 06-21-8084
Geplaatst: 19:46 17/06/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 18 juni 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.