Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
9241105

Laatste artikelen
Huurzaak Lotenhulle: Cassatieverzoek nu ingediend.
Europol: Inbeslagname van nepkleding en luxeartikelen in Spanje.
Redactie Morsum Magnificat overbelast.
Watersnood: Federale Overheid geeft extra steun aan de OCMW's.
Rampen werden in 1960 al door geleerden voorspeld, maar politici luisteren niet.
Het "Volk" en de "Politiek" die ze kiezen en verdienen !
17 juni 2021
De zaak Sihame, Coninx en nu 3M en nog veel meer stinkende putjes. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.746.800
Tienen 17 juni 2021.

Het volk verdient de leiders die het verkoos. 

Morsum Magnificat is wellicht het enige onafhankelijke tijdschrift - ISSN 1373-833X - waarvan de hoofdredacteur met bewezen technische kennis van zaken artikels kan brengen waar de klassieke pers alleen maar van kan dromen. En van de onderwerpen die deze redactie in het verleden aanpakte waren de massaal -15.000- illegaal geplaatste opvangers voor bliksem met radioactieve bronnen. Het was door de acties van de hoofdredacteur en de uitzending in Terloops op 4 april 1985 dat deze onnuttige en gevaarlijke tuigen, die er door incompetentie van de -p-overheid - DBIS en FANC - konden komen -!!-, uiteindelijk moesten worden verwijderd. De besmetting door die tuigen veroorzaakt, halveert maar pas binnen 1602 jaar ! 

Drieduizend daken ...

Radium 226 is een zeer gevaarlijk radio-element dat maar op 1602 jaar halveert, Morsum Magnificat, waarvan de hoofdredacteur in een ander leven zo'n vierhonderd van die tuigen van daken en kerktorens haalde, heeft berekend dat minstens drieduizend daken met die rotzooi besmet zijn, maar de -p- overheid, zoals de stad Antwerpen, laat die besmettingen gewoon liggen, dit is geen alleenstaand geval en een bewijs hoe de politiek feitelijk werkt. Toen de Federale politie in Antwerpen wilde optreden deed het FANC haar beklag bij het parket dat niet de Federale politie bevoegd was, maar zij! Het FANC zou de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen -en besmettingen- moeten beschermen, maar dat doet ze in casu duidelijk niet!

OVAM

Een andere struisvogel aan het Vlaamse firmament is OVAM, ook zij zijn al jaren op de hoogte van de radioactieve besmettingen die op de daken zijn achtergebleven en een risico vormen voor personen die wegens hun job - o.a. dakwerkers - en onwetend over het gevaar, met dat spul in contact kunnen komen. Morsum Magnificat deed na onderzoek rond de Asbestverwerker SVK in Sint Niklaas, de ogen van OVAM en toenmalig minister Joke Schauvliege open, maar wat baten kaars en bril als de uil niet zien en wil .... Toen SVK later toch tegen de lamp liep dienden OVAM en Schauvliege Morsum Magnificat gelijk te geven, wat Morsum Magnificat betreft mocht Joke Schauvliege nooit meer verkozen worden. 

Nog veel meer milieuvervuiling.

Ook de wet op de koolmonoxide uitstoot wordt niet nageleefd en minister Joke Schauvliege heeft daarin een kwalijke rol gespeeld, politici zijn onvervalste toneelspelers die alleen hun eigen belang koesteren en het kuddevolk permanent misleiden. Morsum Magnificat bracht in oktober daarover een artikel ..... En zo kunnen we nog tot in den treure blijven doorgaan, bij Morsum Magnificat moet je niet over politici komen praten, wij kennen ze uit 23 jaar journalistieke activiteiten zeer goed en het zijn allemaal dezelfde "geld en macht" is veruit het enige dat telt en burgemeesters zijn witteboordencriminelen. 
 
Meer volgt misschien nog, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand gefinancierd, we laten geen publiciteit toe en we werven ook geen abonnees! 

Artikel n: 06-21-8084
Geplaatst: 19:46 17/06/2021

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.