Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286201

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
Gent: Advocaten stagiaires in de ban van hun leermeester Prof. Jan Vande Moortel-Update1
18 april 2021
Gewezen stagiaire oorzaak klacht bij Stafhouder, andere weigert tweedelijns opdracht.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.151.400
Aalter 18 april 2021

-- Update 1 
Gewezen stagiaire Sylvia Van Meirvenne overleden.

Meester Sylvia Van Meirvenne, gewezen stagiaire van Advamo / Jan Vande Moortel, hebben  wij bij deze redactie gekend in de zaak Mina Asabbana waar ze op 21 februari 2014 tevergeefs voor de Correctionele rechtbank vurig pleitte, Voorzitter Cronenberghs was niet te vermurwen en was voor haar cliŽnt geen succes. Later liep de samenwerking met Advamo / Jan Vande Moortel ook af, Van Meirvenne had een job bij het kabinet van Maggie De Block. Een gazet bracht het bericht van overlijden maar niet de reden.

Uit het leven.

Wij hebben al eerder gebracht hoe het er tegenwoordig bij de advocatuur en de mentaliteit onder de advocaten aan toe gaat, blijkbaar is dat Sylvia ook te veel geworden, maar we hebben te weinig informatie om er over te kunnen besluiten, Sylvia stapte op 20 april 2021 uit het leven en dat zal voor velen hard aankomen. 

-- Einde update 1
9:53 22/04/2021

MM_306_06_Jan_VDM.pdf

Een advocaat die vanwege frustraties over de schabouwelijke mentaliteit in de advocatuur, zijn toga aan de haak hangt, is zelden gezien, maar Professor Jan Vande Moortel voorheen Advamo te Gent presteerde het! De gewezen advocaat aan de Balie van Gent zou een nieuwe zelfstandige activiteit in het leven roepen in de vorm van een adviesbureau om personen die problemen kennen, naar de meest geschikte advocaat te automatische. Ondertussen kan de Professor zijn job aan de U-Gent verderzetten. 

Stadium.

Het moet blijken dat Jan Vande Moortel als stagemeester van stagairs advocaten nogal streng was in diens beoordelingen over het werk van zijn leerlingen en dat bleek chronisch te zijn, advocaten willen steeds minder presteren en steeds meer verdienen. Het moet dus zijn dat enkele advocaten die hun stage beŽindigd hebben, hun strenge leermeester niet vergeten zijn ....

ICT-problemen.

De reden dat zijn nieuw bedrijf nog niet van start kon geen ligt aan een ICT-probleem, de persoon die dat moet realiseren zou talmen en zodoende kan Jan Vande Moortel niet opstarten, wij bij deze redactie kennen dat probleem, ook wij hebben zeer slechte ervaringen met een computer specialisten die denken op een voetstuk te staan ​​en verwachten dat cliŽnten smeken. Een andere advocaat meldt ons dezelfde ervaringen.

Meer hierover volgt asap, we zijn de gazet niet, we worden ook door niemand gefinancierd en de politiek heeft bij deze redactie niets te vertellen.

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever.

Artikel: 04-21-8038
Update Geplaatst: 12:39 19/04/2021
Laatste update ( 22 april 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.