Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8287210

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
De maatschappij:Palestijnse Mohammed -38- wordt geholpen, maar Belgische Erik -77- niet-MM-306-03
08 april 2021
De hypocrisie en het egoïsme van het Vlaamse volk is nooit groter geweest, vreemdelingen eerst. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 8.172.500
Begijnendijk 08 april 2021-- Update 3
Mohammed kan rustig verhuizen.

De veel te brave verhuurder van Mohammed stuurde nog geen deurwaarder om het vonnis te betekenen om de druk op Mohammed op te voeren. Anders is het met Erik die door de gerechtsdeurwaarder -lees luxe facteur- in opdracht van de kapitaalkrachtige verhuurder, wordt achtervolgd, met de neus op de feiten wordt gedrukt: effectieve uithuiszetting met alles erop en eraan, is voorzien op donderdag 29 april 2021 vanaf 10u ! Alle leedvermakers zijn uitgenodigd om te komen kijken, óók journalisten, maar "wij" gaan geen commentaar geven!

Omgekeerde discriminatie.

Mohammed heeft wegens de medewerking van minstens drie personen, waaronder An Bastin van het OCMW van Begijnendijk, in Begijnendijk een pand kunnen huren dat al een poosje leeg staat, Erik heeft met behulp van één persoon wiens naam we -nog- niet noemen, een ASW kunnen huren, verhuizen mocht Erik -77- ook alleen! Dat men in dit land nog maar één keer durft zeggen dat wij vreemdelingen discrimineren.

We zullen namen noemen.

De laatste tien jaar hebben wij meestal pro bono belangeloos mensen uit diverse vreemde landen geholpen zoals uit Palestina, Senegal, Syrië, Oeganda, Zaïre, Nigeria, etc .... die vreemdelingen profiteren van ons en ons systeem, sturen geld naar hun thuisland en kunnen dan hun belastingen niet betalen, etc. maar het hypocriet systeem geeft meer steun aan die vreemdelingen dan aan hun eigen volk -en die uitdrukking heeft niéts met het Vlaams Belang van doen-. Wij gaan binnenkort namen en feiten -inclusief Mohammed- noemen.  

-- einde Update 3
14:50 24/04/2021

Zowat gelijktijdig spreken twee verschillende vrederechters uit twee verschillende kantons de uithuiszetting van huurders Mohammed en Erik uit, de uithuiszetting is binnen de maand na betekening van het vonnis een feit. De verhuurder van Erik, laat het vonnis al twee dagen na de uitspraak betekenen. De verhuurder van Mohammed, een veel te brave man, berust in het feit dat de advocaat op 26 maart 2021 schrijft dat Mohammed de woning tegen 1 april gaat verlaten, wat natuurlijk niet gebeurde. 

Met raad en daad helpen.

Erik en Mohammed dreigen dus beiden op straat terecht te komen, maar Mohammed kan op de hulp van Vluchtelingen Vlaanderen rekenen waarvan de Aarschotse afdeling vzw Ons Huis, nadat het vonnis bekend was, binnen de kortste keren een dak boven het hoofd van Mohammed hebben weten te vinden.  

Palestina.

Mohammed is een vluchteling uit Palestina, die volgens eigen zeggen afkomstig is uit Rafah, dan weer uit Kan Younis. Informatie die wij van vluchtelingen uit Libanon hebben bekomen en die Mohammed kennen, spreken niet in zijn voordeel. Mohammed is alleen naar hier gekomen en met open armen opgevangen, Begijnendijk heeft hem zelfs onder artikel 60 § 7 aan het werk gezet en hij boerde in een periode van drie jaar goed. Toen hij enige tijd hier was liet hij zijn echtgenote en 2 kinderen, inmiddels 3, overkomen. Over de uithuiszetting moet Mohammed zich geen zorgen maken, hij wordt met raad en daad geholpen door de vzw Ons Thuis uit Aarschot, een organisatie vallend onder Vluchtelingenwerk Vlaanderen die blijkbaar voor vluchtelingen goed werk levert, dat mag uiteraard, maar wij denken dat Mohammed zich anders voordoet dan wat hij in feite is. Vreemd genoeg vinden we Greet niet bij die vzw? Ander feit is dat Mohammed een door de gemeenschap betaald aanzienlijk vast inkomen geniet en daarbuiten nog een redelijke vergoeding per dag voor betaald vrijwilligerswerk dat via het OCMW van Begijnendijk binnenkomt! 

Erik.

Erik, de geboren en getogen Belg die hier vijftig jaar professioneel werkte, kan op geen enkele hulp rekenen en dreigt echt op straat terecht te komen! Door het journalistieke werk dat hij verricht, vaak om anderen te helpen, heeft hij zich een legertje vijanden op de hals gehaald. Wat Mohammed in Palestina heeft uitgevlooid en waardoor hij is moeten vluchten weten ze hier natuurlijk niet, die mensen worden hier blindelings geloofd en hun historiek kan, zoals bij Erik niet worden nagetrokken.  

Eerdere artikels over Mohammed

30 maart 21 Mohammed 

16 aug 21 Mohammed 

Meer volgt in MM we zijn de gazet niet.

Artikel: 04-21-8033
Geplaatst: 17:55 8/04/2021

Laatste update ( 24 april 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.