Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286710

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
Aarschot: Ook Mohammed wordt veroordeeld om appartement te verlaten.
30 maart 2021
Begijnendijk werkt onterechte toekenning van huursubsidie in de hand.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.916.300
Betekom 30 maart 2021

Recent op 22 maart 2021, sprak de vrederechter van het Kanton Aarschot, Geert Stabel, ook een vonnis uit waarbij werd bevestigd dat de opzeg van het 3-jarig huurcontract geldig werd gegeven en dat Mohammed het pand sinds 01 februari zonder recht noch titel bezet. De verhuurder mag hem 30 dagen na betekening van het vonnis, manu military uitdrijven. De Palestijnse vluchteling kon met behulp van advocaat Soetkin T. het appartement huren en toen de verhuurder vaststelde dat, nadat Mohammed gehuurd had, meteen vrouw en twee kinderen hem vervoegden -wat niet in de huur was opgenomen-, de vrouw van een derde kind zwanger was en Mohammed bovendien de naakte eigenaar bedreigde, wilde de verhuurder Mohammed weg, maar dat lukte niet, Mohammed mocht het ganse huurceel blijven wonen. In Lotenhulle slaagt de verhuurder -die er tienduizenden euro's aan spendeerde- er in om een 9-jarig huurcontract te verbreken en de huurders op 15 maanden buiten te laten zetten.  

Gemeente Begijnendijk en OCMW steunen volop Palestijnse vluchteling.

In een eerder artikel hadden we het al over de agressieve Palestijnse vluchteling die hier is erkend en zijn gezin al na drie jaar tot vijf uitbreidde, nochtans huurde hij drie jaar geleden als zogezegd enige bewoner, het appartement dat er, bouwkundig gezien, niet had mogen zijn! Nog straffer is dat Mohammed, om een huursubsidie te kunnen bekomen, de gebreken aan het pand zonder toelating van de verhuurder zelf herstelde en er met de hulp van Begijnendijk op de koop toe nog in slaagde om huursubsidie te bekomen zodat Mohammed nog maar 250 huur diende te betalen en dat voor een appartement waar met vijf personen mag gewoond worden! Nu moeten Mohammed en zijn gezin verhuizen.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand, behalve af een toe een kleine donatie, financieel gesteund. 

Artikel: 03-21-8026
Geplaatst: 14:49 30/03/2021

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 
Laatste update ( 31 maart 2021 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.