Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
8286497

Laatste artikelen
Itinera is niet meer wat het vroeger was.
Lotenhulle: Agentschap Wegen en Verkeer moet beter toezicht houden op de N409-Update1
Stookolietanks die lekken: Politiek en lokale besturen falen in handhaving.
Verhuurders wegen en blijven kandidaat huurders wegen-MM-307-03
Europol: Vier Arrestaties bij inbeslagname van platform op het darkweb.
Jef Vermassen & Partners halen slag thuis met een uithuiszetting
30 maart 2021
Klassenjustitie is echt en wordt hier, mede gefortuneerde verhuurder, aangetoond. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 7.914.700
Lotenhulle 30 maart 2021

De eigenzinnige vrederechter te Deinze staat duidelijk aan de kant van een malafide verhuurder, de huisdokter die zijn eerste advocaat Dieter De Neve, voor Jef Vermassen & Partners opzij zette. In de tweede rechtszaak met dezelfde partijen, dezelfde stukken en over hetzelfde onderwerp, terwijl er nog een beroep lopende is over die zaak, spreekt de vrederechter van Deinze de uithuiszetting uit! Jef Vermassen helpt tegen fikse betaling mee aan de schending van de grondrechten ! 

Kromme Justitie.

We komen in Morsum Magnificat ook nog terug op andere uithuiszettingen uitgesproken door vrederechters van het Kanton Aarschot en Zelzate waar ook malafide verhuurders de hand boven het hoofd worden gehouden zoals Henk De Vlieger van Meat-Time , de verhuurder kreeg van de vrederechter van het kanton Zelzate - Vonnis 19A484 -nog een bezettingsvergoeding toegekend gelijk aan de huurprijs terwijl het pand onbewoonbaar werd verklaard!

                    Opvallende uithuiszetting in het centrum van Lanaken en er was politie genoeg, opvallender kon niet!

Klassenjustitie.

Op 23 maart vonniste de vrederechter, de griffier leverde daags nadien op 24 maart, reeds de expeditie van het vonnis af en op 25 maart, dus twee dagen na de uitspraak, staat de deurwaarder - lees luxefacteur - al aan de deur met de betekening van het vonnis, kosten 441,36 euro! "Dat is wel héél snel betekend" zeggen advocaten in koor, wij zeggen dat het klassenjustitie is.  Vermassen & Partners hebben hun slag, in opdracht en wegens fikse betaling door de kapitaalkrachtige verhuurder, thuisgehaald.

We slaan terug.

Wij hebben nu geen andere keuze, we moeten in het vooruitzicht van een uithuiszetting nu inpakken! Sinds 22 oktober 2019 hebben wij 106 huurpogingen ondernomen en daarvoor 2.400 kilometer gereden, tot hiertoe tevergeefs. Er waren wegens het coronacircus ook maanden geen bezoeken mogelijk, maar ook daarmee heeft de eigenzinnige vrederechter in Deinze geen rekening gehouden! Morsum Magnificat levert hier andermaal het formele bewijs dat justitie malafide verhuurders de hand boven het hoofd houdt, maar we gaan nog terugslaan.

Valse beschuldigingen.

Over de wegens onkunde van Vermassen  valse beschuldigingen van " Sabotage " ook recent door advocaten Vermassen & Partners  en "afluisteren politie ", komen we zeker na de verhuis, nog met juridische acties terug, zij mogen zich nog aan iets verwachten.

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand, behalve af een toe een kleine donatie, financieel gesteund. 

Artikel: 03-21-8025
Geplaatst: 10:30 30/03/2021

Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever 

Laatste update ( 30 maart 2021 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.