Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
10118069

Laatste artikelen
MIVB-net zal hinder ondervinden op 06 december 2021.
Tienen laagspanning : Schot voor de boeg van burgemeester Partyka.
Tienen stelt vanaf maandag de parking van het vaccinatiecentrum open.
Tienen: Doorgang Aarschotsesteenweg nog een week versperd.
Justitiepaleis Leuven: Chaos om zittingen te organiseren.
Tremelo : De echte Italiaan "Romano" bij Villa Romana-Update1
01 mei 2017
Morsum Magnificat voor de eerste keer in drie jaar aan tafel in Tremelo.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.846.400
Genk / Tremelo 01 mei 2017.

Update 1 17:57 2/05/2017

Internationaal.

Morsum Magnificat was in Amsterdam, Parijs, Berlijn, London, Cornwall en werd voor projecten uitgestuurd naar de Filipijnen waar wij door één van de rijkste zakenmannen in Manila voor een etentje werden uitgenodigd -foto inzet- , Tremelo kan ons helaas ook op dat vlak NIETS leren.

In het midden Rene Cristobal partner van BelPlil in Manila waar Morsum Magnificat de technische leiding had.Via de link van Cristobal ziet u ook advocaat Laman behorende tot het grootste advocatenkantoor in Metro Manila en zakenpartner van Rene Cristobal.
--- einde update 1 18:07 2/05/2017

--- Wijziging  17:51 2/05/2017

Voor de eerste keer in drie jaar is Morsum Magnificat in Tremelo gaan tafelen, dat gebeurde zondag in Villa Romana te Tremelo. De aanleiding was het bezoek aan Morsum Magnificat van de Italiaanse juwelier uit Genk. Juwelier Francesco Romano kon dan ook met de Italiaanse uitbaatster die afkomstig is uit Houthalen, een woordje Italiaans wisselen. 

Roddelmolen.

Over het culinaire en de service bij Villa Romana -wat eigenlijk een Romeinse Villa betekent-, kunnen we positief zijn, maar het blijft een mentaliteit zoals het Tremelo betaamt. Het was in het restaurant ook volgens onze gast –en kenner- te warm. We mochten buiten op het -overigens prachtige- terras plaats nemen, maar de uitbaatster voegde er meteen aan toe : "maar als het regent binnen vijf minuten niet terug naar binnen komen hé ..", klonk het een beetje ongewoon -zelfs arrogant- als boodschap naar -nieuwe- klanten. Onze gast, de juwelier, was wel tevreden over de maaltijd en de bordschikking. Alhoewel Morsum Magnificat nooit fysiek contact had met de uitbaatster van Villa Romana was de bekendheid er via de roddelmolen van Tremelo wel al toegekomen. 

Artikel n° : 04/17-6864
Geplaatst  : 11:40 1/05/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 02 mei 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.